fbpx

Swipe right στο dream job σου: Πώς να κάνεις τους εργοδότες να σε ερωτευτούν!

Στις μέρες μας η αγορά εργασίας γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική, με αποτέλεσμα το να βρεις μια καλή δουλειά που θα σου αρέσει ταυτόχρονα, να μοιάζει σχεδόν αδύνατον.

Όπως συμβαίνει και με τις σχέσεις, έτσι ακριβώς και με τη δουλειά των ονείρων σου, θέλεις και ψάχνεις να βρεις το καλύτερο, για να είσαι happy!

Κάνε swipe right στο dream job σου, λοιπόν, ακολουθώντας τα tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τους εργοδότες να σε… ερωτευτούν και να σε ξεχωρίσουν. Εμείς σου δίνουμε κάποιες συμβουλές αλλά αν θες να μάθεις περισσότερα από ειδικούς, πάτα εδώ!

Δες πιο κάτω πώς να κάνεις τους εργοδότες να σε ερωτευτούν:

1
Φτιάξε το CV σου

Freepik.com

Θέλεις να ξεχωρίσεις στα μάτια των εργοδοτών και να κερδίσεις τη θέση που ονειρεύεσαι; Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις, φτιάχνοντας ένα καλό CV!

Ένα καλό βιογραφικό είναι το πρώτο βήμα προς την αναγνώριση. Σιγουρέψου πως θα συμπεριλάβεις όλες τις σημαντικές πληροφορίες για εσένα, όπως επαγγελματική εμπειρία, εκπαίδευση και δεξιότητες. Δες εδώ πώς να φτιάξεις το βιογραφικό που θα σου εξασφαλίσει τη δουλειά των ονείρων σου!

2
Φτιάξε το LinkedIn σου

Freepik.com

Ένα εξίσου δυνατό «εργαλείο» για να καταφέρεις να κάνεις εντύπωση στους εργοδότες είναι φυσικά το LinkedIn, το οποίο είναι στην ουσία το επαγγελματικό σου online προφίλ.

Πρόσθεσε τα στοιχεία σου, τις ικανότητες/δεξιότητες σου, την εργασιακή σου εμπειρία, φωτογραφίες και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θεωρείς πως θα κάνει το προφίλ σου να ξεχωρίζει ανάμεσα στα τόσα άλλα! Το LinkedIn θα σε βοηθήσει στη δικτύωση με επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και πρώην συναδέλφους, εργοδότες και εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα θα μαθαίνεις για νέες θέσεις εργασίας!

Αν δεν έχεις ιδέα πώς να φτιάξεις ένα καλό προφίλ, μην ανησυχείς! Οι ειδικοί της Uniteam Recruitment Services είναι εδώ για να σε βοηθήσουν και σ’ αυτό το κομμάτι της διαδικασίας εύρεσης εργασίας. Δες εδώ πώς να φτιάξεις το LinkedIn σου!

3
Μίλα με κάποιον ειδικό

Freepik.com

Η Uniteam Recruitment Services προσφέρει επίσης την υπηρεσία επαγγελματικού προσανατολισμού (Career Guidance), μέσω της οποίας οι ειδικοί θα σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις την καριέρα σου όπως την ονειρεύεσαι.

Μαζί λοιπόν, θα αναλύσετε τα προσόντα και τις δεξιότητές σου και με βάση την εμπειρία ή/και γνώσεις σου θα καθορίσετε τους επαγγελματικούς σου στόχους. Έπειτα θα σε προωθήσουν σε πιθανούς εργοδότες με ελκυστικό τρόπο. Δες εδώ περισσότερα για το Career Guidance!

4
Κάνε εξάσκηση για interviews (Interview Coaching)

Freepik.com

Το άγχος σου μπορεί να καταστρέψει μια συνέντευξη για δουλειά. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλά προετοιμασμέν@ από πριν, ώστε να πας στο interview σου με ηρεμία.

Εδώ έρχεται η Uniteam Recruitment Services να σου προσφέρει τα μυστικά που θα κάνουν τους εργοδότες να σε ερωτευτούν! Θα σου δώσει όλα τα εργαλεία και δεξιότητες που χρειάζεσαι για να κάνεις θετική πρώτη εντύπωση και να σκίσεις στη συνέντευξή σου.

Θα σε προετοιμάσει με ένα interview σε μορφή role playing, κάνοντάς σου μια σειρά ερωτήσεων που κάνουν συνήθως οι εργοδότες, θα σου κάνουν practice με τις απαντήσεις που πρέπει να δώσεις με σαφήνεια, αλλά και στο πώς να συμπεριφέρεσαι με αυτοπεποίθηση!

Επισκέψου την ιστοσελίδα uniteamrecruitment.com για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending