fbpx

Αντέχεις χωρίς κινητό για 1 μήνα; Giveaway δίνει €9.000 σε όποιον κάνει digital detox!

Μένεις από μπαταρία ενώ πας στο σπίτι μετά το uni και σε πιάνει πανικός επειδή θα μείνεις 15 – 20 λεπτά χωρίς κινητό; Ε μάλλον τότε αυτό το challenge-giveaway δεν κάνει για ‘σένα!

Αντιθέτως, αν πιστεύεις ότι θα άντεχες χωρίς κινητό για έναν ολόκληρο μήνα… check this out, γιατί μιλάμε για καλά λεφτά!

Aμερικάνικη εταιρεία χαρίζει $10.000 (κάτι παραπάνω από €9.000 δλδ) σε όποιον αφήσει το smartphone του στην άκρη και ακολουθήσει το digital detox program της.

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by siggi’s dairy (@siggisdairy)

Η εταιρεία γιαουρτιού Siggi’s, λοιπόν, έχει ως στόχο να δει πώς οι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς τα τηλέφωνά τους για έναν ολόκληρο μήνα κι αν αυτή η “αποτοξίνωση” μπορεί να δημιουργήσει πιο υγιεινές συνήθειες.

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να ετοιμάσεις ένα προσωπικό δοκίμιο 500 λέξεων (ααα δεν αρχίζουμε καλά…) όπου θα γράψεις γιατί πιστεύεις ότι χρειάζεσαι ένα digital detox και πώς πιστεύεις ότι αυτό θα σε βοηθούσε να αλλάξεις τη ζωή σου.

Τα βραβεία που θα πάρουν οι 10 νικητές του giveaway περιλαμβάνουν:

  • $10.000
  • Ένα lockbox για το smart phone σου
  • Ένα ol’ fashion κινητό με κουμπάκια (τουλάχιστον παίζει να έχει και φιδάκι!)
  • Μια προπληρωμένη κάρτα SIM 1 ενός μήνα
  • 60 cups γιαούρτι Siggi’s

Σύμφωνα με έρευνες ένας μέσος άνθρωπος σπαταλάει 5,4 ώρες περίπου την ημέρα scroll-άροντας στο κινητό του. Η εταιρεία Siggi’s, λοιπόν, δίνει το κίνητρο για να σε πείσει να δοκιμάσεις την αποτοξίνωση από το smartphone σου και να καταλάβεις πως μπορείς να ζήσεις και χωρίς να scroll-άρεις κάθε μέρα στο κινητό – που έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου (όλων μας, για να λέμε αλήθειες)!

Δεν ξέρω αν σε “ψήσαμε” να κάνεις το digital detox ή όχι, αλλά τα bad news είναι ότι το giveaway απευθύνεται μόνο σε πολίτες της Αμερικής και της Κολομβίας. Αν, όμως, πιστεύεις ότι το ‘χεις, μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στο challenge από μόν@ σου Δυσκολάκι, χωρίς να έχουμε το κίνητρο των €9.000 – αλλά αξίζει μια δοκιμή.

Τι λες, εσύ θα δοκιμάσεις να μείνεις χωρίς κινητό για ένα μήνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending