fbpx

Θες να σπουδάσεις με 100% επιχορήγηση στα δίδακτρά σου; Το Bean Bar σου δίνει την ευκαιρία!

Θες να σπουδάσεις δωρεάν και παράλληλα να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία; Εάν η απάντηση είναι (φυσικά) ναι, τότε αυτό που θα σου πούμε σε ενδιαφέρει πάρα πολύ!

Το Bean Bar σου δίνει την ευκαιρία να σπουδάσεις με μέχρι και 100% επιχορήγηση στα δίδακτρα σε 4 Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου, και να εργάζεσαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ελκυστικό εισόδημα για να έχεις τα δικά σου χρήματα και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!

Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ και γίνε μέλος της ομάδας του Bean Bar!


Μάθε γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας του Bean Bar:


1
Επιλογές σε προγράμματα & ακαδημαϊκά ιδρύματα

Μπορείς να επιλέξεις το προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θέλεις να ακολουθήσεις, ανάμεσα σε αυτά που προσφέρουν το University of Nicosia (UNIC), το CIM, το University of Limassol (UoL) και το Intercollege.

  • Στο UNIC μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα προγράμματα σπουδών όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Κτηνιατρική, Επιστήμες Αγωγής, Νομική, Ιατρική και πολλά άλλα. Δες τα όλα εδώ!
  • Στο CIM μπορείς να σπουδάσεις Shipping Management, Business Management, Accounting and Finance καθώς και άλλα προγράμματα! Δες τα όλα εδώ!
  • Στο UoL έχεις την ευκαιρία να κάνεις πτυχίο σε Business, Computing & Business Technologies και Economics, αλλά και πολλές επιλογές σε μεταπτυχιακά. Δες όλα τα προγράμματα σπουδών εδώ!
  • Στο Intercollege μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Επισιτιστικές Τέχνες, Αισθητική, Ναυτική Επιστήμη και όχι μόνο. Δες όλα τα προγράμματα σπουδών εδώ!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις μέλος της ομάδας του Bean Bar και ακολούθως να επιλέξεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου με υποτροφία!

2
Καλός μισθός και ωφελήματα

Σίγουρα πριν πάρεις την απόφασή σου θα σκεφτείς το οικονομικό; Για να γνωρίζεις λοιπόν, το Bean Bar προσφέρει:

  • Ελκυστικό πακέτο απολαβών με 13ο μισθό
  • Μέχρι 24 πληρωμένες ημέρες ετήσιας άδειας
  • Σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
  • Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχημάτων
  • Σχέδιο συνταξιοδοτικής ασφάλισης
  • ΔΩΡΕΑΝ γεύμα κατά τη διάρκεια της βάρδιας σου
  • Ειδική έκπτωση στην αγορά προϊόντων από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
  • Συνεχής εκπαίδευση και ευκαιρίες ανέλιξης

Κάνε αίτηση ΕΔΩ και σπούδασε με 100% υποτροφία! 

3
Φιλικό εργασιακό περιβάλλον

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο, από το να δουλεύεις κάπου και να περνάς καλά! Ας μην ξεχνάμε ότι στο Bean Bar, ‘Good coffee and Good Vibes’ πάνε μαζί.

Eπίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι κυρίως δουλεύεις μαζί με άτομα της ηλικίας σου, με τα οποία μοιράζεσαι τα ίδια όνειρα, ανησυχίες και ξέρεις ότι σε καταλαβαίνουν! Ταυτόχρονα, έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις συνεχώς καινούργιο κόσμο και να κάνεις νέες φιλίες.

4
Ευέλικτο ωράριο εργασίας

Κι επειδή το Bean Bar κατανοεί πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμα ενός φοιτητή, και πόσο challenging είναι να συνδυάσεις σπουδές με δουλειά, προσαρμόζεται στις ανάγκες των μελών της ομάδας!

Γι’ αυτό σου προσφέρει ευέλικτο ωράριο εργασίας, για να μη χρειάζεται να χάνεις ώρες από τα μαθήματα και το διάβασμα.

5
Θέση εργασίας που σου ταιριάζει

Η ομάδα του Bean Bar μεγαλώνει και αναζητά baristas, host/hostess, σερβιτόρους, υπεύθυνους customer service και προσωπικό κουζίνας. Δες τις θέσεις εργασίας, επίλεξε αυτή που σε ενδιαφέρει περισσότερο και στείλε την αίτησή σου έγκαιρα!


Τι περιμένεις; Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ, γίνε μέλος της ομάδας του Bean Bar και σπούδασε με 100% υποτροφία! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending