fbpx

Τα περιζήτητα κρουασάν της πόλης βρίσκονται λίγα κλικ μακριά σου!

Κατέφθασε στην καρδιά της Λευκωσίας στις αρχές Νοεμβρίου από την Αθήνα. Έγινε γρήγορα περιζήτητο, όπου κι αν πήγε, και η πρωτεύουσα της Κύπρου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Αν είσαι φοιτητής στη Λευκωσία, λάτρης των αυθεντικών γαλλικών κρουασάν και του ποιοτικού καφέ, τότε το Overoll Croissanterie μπορεί να βρίσκεται κοντά σου από το Foody, σ’όλες τις στιγμές της μέρας σου. Κι αν πάλι δεν έχεις δοκιμάσει αυθεντικό γαλλικό κρουασάν, τότε έφθασε η ώρα να το κάνεις!

Έχεις διάβασμα και πεθύμησες ένα κρουασάν με αχνιστό καφέ για να σε κρατήσει; Είσαι με παρέα και δεν έχεις τίποτα στο σπίτι; Μπες στην πλατφόρμα του Foody, βρες το Overoll Croissanterie και παράγγειλε, με λίγα μόνο κλικ, λαχταριστά, αλμυρά ή γλυκά, αφράτα κρουασάν, απολαυστικό blend καφέ από την taf, που επιλέγεται με υψηλά κριτήρια ποιότητας από ξεχωριστά microlots και διακεκριμένες φάρμες απ’ όλο τον κόσμο.

Κι αν είσαι γλυκατζής, στον κατάλογο του Overoll στο Foody θα βρεις νέα προϊόντα, όπως spread σοκολάτας, αμυγδάλου, φυστικιού και κάστανου, αλλά και ροφήματα με λευκή, μαύρη και σοκολάτα γάλακτος.

Η όποια λιγούρα σου, λοιπόν, βρίσκεται λίγα μόνο κλικ μακριά από τα γευστικά κρουασάν του Overoll, αφού μπαίνεις απλά στην πλατφόρμα Foody, επιλέγεις ό,τι επιθυμείς και απολαμβάνεις κάθε φοιτητική σου στιγμή.

Τι πρέπει να ξέρεις για το Overoll

Δημιουργήθηκε από τρεις ζαχαροπλάστες, τον Άλκη Ζέρβα, τον Ιωάννη Κικίρα και τον Σπύρο Παππά, οι οποίοι έχουν μια λατρεία για τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν. Έτσι γεννήθηκε το Overoll Croissanterie. Γρήγορα κατέκτησε την ελληνική αγορά και σήμερα πια και τη Λευκωσία.

Πλέον, λειτουργούν συνολικά 6 καταστήματα (εκ των οποίων το ένα στην Κύπρο) και στόχος τους είναι να εξυπηρετούν τους απανταχού λάτρεις του κρουασάν. Γι’ αυτό το μότο τους είναι “wherever you go, we roll”.

Εσύ δοκίμασες τα κρουασάν Overoll ή ακόμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending