fbpx

Η κάρτα Aegean της Τράπεζας Κύπρου μας χαρίζει ταξίδια!

Οι αργίες αυτή τη χρονιά για τους περισσότερους από εμάς είναι ένα μεγάλο δώρο. Καθώς οι αργίες «πέφτουν» Δευτέρα μας χαρίζουν χορταστικά τριήμερα και υπέροχες ευκαιρίες για ταξίδια αναψυχής, ξεκούρασης και πολλές πρωτόγνωρες εμπειρίες. Το πρώτο τριήμερο του χρόνου είναι η Καθαρά Δευτέρα στις 18 Μαρτίου, το δεύτερο είναι η 25η Μαρτίου και πάλι ημέρα Δευτέρα και το τρίτο είναι η γιορτή του Αγίου Πνεύματος, στις 24 Ιουνίου.

Οργανωθείτε, ψάξτε για εισιτήρια, προσφορές και αποδράσεις για να χαρείτε τη χρονιά, ξεφεύγοντας από τα προβλήματα και τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη χαρά σε όλους μας, η Aegean Mastercard της Τράπεζας Κύπρου μας ταξιδεύει προσφέροντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε μίλια από τις συναλλαγές μας. Για κάθε €1 που ξοδεύουμε στην AEGEAN Air, συλλέγουμε 1 μίλι εξαργύρωσης, ενώ σε επιχειρήσεις στην Κύπρο ή εξωτερικό κερδίζουμε για κάθε €2, 1 μίλι εξαργύρωσης.

Πέραν απ’ αυτά υπάρχουν κι άλλα υπέροχα δώρα. Κερδίζετε 3.000 μίλια καλωσορίσματος στον Miles+Bonus λογαριασμό σας και έχετε δώρο δύο κουπόνια (αξίας €20 το καθένα) στον Miles+Bonus λογαριασμό σας για 2 πτήσεις σας.

Επιπρόσθετα, η AEGEAN συμμετέχει στο Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου που επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές σας συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας.

Η Aegean Mastercard, σας προσφέρει  κι άλλη ανταμοιβή. Για κάθε συναλλαγή αξίας €5 που πραγματοποιείτε στα κανάλια της εταιρείας, κερδίζετε 6 βαθμούς ανταμοιβής. Οι βαθμοί μπορούν να μετατραπούν σε μίλια με την αναλογία 3 βαθμοί ανταμοιβής 5 μίλια εξαργύρωσης.

Με την Aegean Mastercard έχετε δωρεάν ασφάλεια ταξιδιού και δωρεάν ασφάλεια προστασίας αγορών.

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε την κάρτα σας στα ψηφιακά προϊόντα Apple Pay, Google Pay, Fitbit, Garmin.

Δωρεάν παροχή της υπηρεσίας Flight Delay Pass για πρόσβαση σε 1200 προνομιούχες αίθουσες αναμονής σε 100+ χώρες για σας και 4 συνταξιδιώτες σας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending