fbpx

Αυτοί είναι οι 10 πιο delulu χαρακτήρες που είδαμε στην κυπριακή & ελληνική TV!

Τελικά, “delulu is the solulu” και οι σεναριογράφοι των πιο επιτυχημένων κυπριακών και ελληνικών σειρών φαίνεται πως το είχαν καταλάβει πολύ πιο πριν από εμάς!

Μην μου πεις ότι δεν σου έρχεται έστω ένας χαρακτήρας που ζούσε στον κόσμο τον δικό του, που λέει και το γνωστό song της Κοκκίνου, ενώ παράλληλα τον «έπιανε»… delulation!

Επειδή, λοιπόν, εμείς δεν ξέραμε ποιούς να πρωτο-θυμηθούμε, σου έχουμε μαζέψει τους 10 πιο delulu χαρακτήρες της κυπριακής & ελληνικής TV (που όλοι αγαπήσαμε).

Scroll-down & δες με ποι@ ταυτίζεσαι περισσότερο:

1
Ιρίνα – «Κάμπινγκ» 

YouTube.com

Ξεκινάμε από ένα σχετικά πρόσφατο παράδειγμα… Μια παρουσία της κυπριακής TV που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Η κυρία Ιρίνα μας, που «ήρτε στην Κύπρο μόνη για ένα καλύτερο αύριο» και ζούσε συνεχώς στο δικό της ροζ συννεφάκι! Τι κι αν ο άντρας της ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο, η Ιρίνα απολάμβανε την πλουσιοπάροχη ζωή της με τα «μαύρα» χρήματα που έμπαιναν στο σπίτι και δεν την πολυένοιαζε κιόλας.

2
Λεύκος – «Κάμπινγκ»

YouTube.com

Αγαπάμε Λεύκο forever! Είναι αυτός ο “delulu” χαρακτήρας που όλοι ζηλεύαμε, παρόλο που τις περισσότερες φορές εκάμναμεν τον χάζι…

Κατά βάθος όλοι θα θέλαμε να ζούμε στον κόσμο μας, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος και όπου τίποτα δεν θα ήταν ικανό να διαταράξει την ηρεμία μας. Πώς θα περνάσουμε άραγε με τα chips και τον χυμό μας και έναν «Θαλή» να μας δίνει λεφτά; Δεν θα θέλαμε τίποτα άλλο!

3
Ντάλια – «Παρά Πέντε»

in.gr

Η αγαπημένη μας Ντάλια θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της λέξης delulu! Πλούσια, 24/7 στον κόσμο της, απολαμβάνει τα καλά της ζωής και βρίσκεται συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου… Κάτι σαν να λέμε σε μια δική της πραγματικότητα!

Τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει τη «ζαχαρένια» της ζωή, γιατί τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό από το να χάσει ένα επεισόδιο του καθημερινού σίριαλ που παρακολουθούσε… Μην μου πεις ότι δεν ζήλευες πάντα το mood της;!

4
Θεοπούλα – «Παρά Πέντε»

in.gr

Ας παραμείνουμε στο «Παρά Πέντε», αφού από delulu χαρακτήρες σκίζει (ας μην μιλήσουμε τώρα και για την ξάδερφη του Φώτη, Φρίντα). Από αυτό το άρθρο φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη λατρεμένη μας Θεοπούλα…

Τη γιαγιά που όλοι θα θέλαμε να είχαμε και που όλοι λατρέψαμε γιατί είναι απλά idol! Στα 80 της γυρνούσε μεσ’ της Μυκόνου τα στενά με το ψευδώνυμο «Πάολα», ενώ εμείς κάθε χρόνο παλεύουμε να καταφέρουμε να πάμε μέχρι τον Πρωταρά ή το Λατσί!

5
Ναστάζια – «Βουράτε Γειτόνοι»

mylife.com.cy

Η φάση είναι «δεν περιγράφω άλλο»! Τι να σχολιάσει κανείς για τη Ναστάζια; Τουλάχιστον τώρα, ξέρεις πως αν σε ρωτήσουν τι σημαίνει delulu, θα τη χρησιμοποιήσεις ως παράδειγμα.

Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές αυτή η άγνοια της… είναι καλύτερη λύση (για να μην ψάχνεις τοίχο να κουτουλήσεις). Άλλωστε δεν είναι τυχαία που λέμε πως «delulu is the only solulu»! 😉

6
Αρτεμάκης – «Βουράτε Γειτόνοι»

«Εγώ εν τζιαι»… Ξεκάθαρα τον έπιανε delulation κάθε φορά που έκανε μ@λακία και δεν ήξερε πώς να τη δικαιολογήσει!

Iconic στιγμή βέβαια ήταν όταν έκανε ολόκληρο ταξίδι στη Ρωσία μόνο και μόνο για να συναντήσει τη Natasha. Και παρόλο που όλο αυτό σου φαίνεται τρελό, ξέρεις ότι καταβάθος σου πέρασε κι εσένα από το μυαλό να κάνεις κάτι «ακραίο» για έναν έρωτα!

7
Παντελού – «Αίγια Φούξια»

imdb.com

Όπως καταλαβαίνεις η κυπριακή TV μας χάρισε πάρα πολλούς delulu χαρακτήρες και ναι – η Παντελού, δικαίως είναι μια από αυτούς.

Εννοείται πως κάθε φορά που «έπεφτε» πάνω στον Λεοντή την έπιανε το ερωτικό delulation και είναι ακριβώς αυτό το συναίσθημα που βιώνουμε οι περισσότεροι από εμάς όταν συναντάμε τυχαία το crush μας!

8
Ματίνα – «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Πώς να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα μας το «ταπεινό χαμομηλάκι» που μόνη ανησυχία της ήταν να βρει γαμπρό για παντρειά;

Και μπορεί στο τέλος της σειράς να την είδαμε σε πιο μοντέρνα εκδοχή, όμως, στην πραγματικότητα έγινε ακόμη πιο delulu απ’ ότι ήταν σε όλες τις υπόλοιπες σεζόν!

9
Θανάσης – «Ευτυχισμένοι μαζί»

protothema.gr

Έχεις πάρει έμπνευση από τις πλάκες του και σίγουρα δοκίμασες να κάνεις έστω και μια από αυτές στην οικογένεια σου… Παραδέξου το!

Δεν ξέρουμε αν στο τέλος «έφαγες» το σκουπάκι της τουαλέτας, αλλά σίγουρα ο Θανάσης ήταν το εφηβικό σου είδωλο, αφού δεν κώλωνε πουθενά!

10
Πέγκυ – «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα απολύτως comment για να εξηγήσουμε για πόσο delulu τύπισσα μιλάμε!

Μια φράση αρκεί… «Σκύλες της λύσσας, τρέξτε γρήγορα στα βουνά αμοληθείτε»! Από την άλλη, είναι και τα κέρατα που της φόραγε ο Μάνθος, που μόνο αν είσαι αλλούλου (δική μας λέξη, από το αλλού και το delulu) δεν το καταλαβαίνεις ότι είσαι Ρούντολφ!

Εσύ με ποι@ delulu χαρακτήρα ταυτίζεσαι περισσότερο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending