fbpx

Η τεχνολογία στο επίκεντρο του προγράμματος Exness Internships 2024

Η Exness, παγκόσμια fintech εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό, ανακοινώνει το Exness Internship 2024, πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης για φοιτητές πανεπιστημίων. Με έμφαση στις θέσεις τεχνολογίας, η Exness προσφέρει σε επιλεγμένο αριθμό φοιτητών την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία διεθνούς εμβέλειας, ενισχύοντας τη δέσμευσή της για ενδυνάμωση της επόμενης γενιάς ταλέντων στον τομέα ICT της Κύπρου.

Το πρόγραμμα Exness Internships, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 Ιουνίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, προσφέρει 8 εβδομάδες αμειβόμενης εργασίας στους επιλεγμένους φοιτητές. Αν και το πρόγραμμα εστιάζεται κυρίως σε θέσεις τεχνολογίας, επεκτείνεται σε ευρύ φάσμα τμημάτων, με τη δυνατότητα για τους φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρία από πληθώρα τομέων. Μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, οι φοιτητές θα λάβουν καθοδήγηση από κορυφαίους μέντορες και να συμμετάσχουν σε παγκόσμια πρότζεκτ, αποκτώντας έτσι πολύτιμες γνώσεις σημαντικές για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Πέραν από την επαγγελματική ανάπτυξη, οι φοιτητές θα απολαύσουν και μια σειρά από εταιρικά προνόμια όπως συνδρομή σε γυμναστήριο, πρόσβαση σε εταιρικό γιατρό και φάσμα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής, θα λάβουν επίσης πιστοποιητικό που αναγνωρίζει την εμπειρία και προσφορά τους.

Οι υποψήφιοι του Exness Internships θα περάσουν από διαδικασία συνεντεύξεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Exness Internship και υποβολή αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κλικ εδώ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί για τις 30 Απριλίου 2024.

Η Exness είναι broker παγκόσμιας εμβέλειας που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον trading για τους πελάτες της. Σήμερα η Exness αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος broker στον κόσμο, βάσει του όγκου συναλλαγών της.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending