fbpx

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι αλλάζει τον στίχο «τα τα τα» λόγω των έντονων αντιδράσεων!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024, λόγω του στίχου «τα τα τα».

Συγκεκριμένα, η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα -φανερά ενοχλημένη- εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον συγκεκριμένο στίχο, από την μέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι, καθώς θεωρεί πως της έχει «κλέψει τον στίχο» από το τραγούδι «Δυνατά (Tα Tα Tα)», του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, που κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία το 2021.

Η 36χρονη Μαρίνα Σάττι, δεν άφησε ασχολίαστες αυτές τις κατηγορίες και απάντησε έμμεσα στη στιχουργό, με ένα story που έλεγε: «Χαχαχα omg, έρχομαι αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών».

Εκτός από τις αντιδράσεις, ακούστηκαν και απειλές για μηνύσεις, με αποτέλεσμα, το Σάββατο 30/3, η Μαρίνα να ανεβάζει ακόμη ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απολογήθηκε δημοσίως για «τυχόν υποκλοπή στίχων», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Το πιο σοκαριστικό, όμως, ήταν η «απόφαση που λήφθηκε από όλη την ομάδα» της τραγουδίστριας να αλλάξει ο συγκεκριμένος στίχος και από «τα τα τα» να γίνει «παμ παμ παμ», για να μην υπάρξουν άλλα νομικά θέματα. Η έμπνευση -φυσικά- για τον νέο στίχο προήλθε από το viral TikTok video – «Σκορπιός είναι για ‘σένα. Παμ»!

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Περιμένουμε να ακούσουμε το νέο – updated version, αν και στα social media ο κόσμος έχει διχαστεί, με κάποιους να κράζουν το τραγούδι, ενώ άλλοι είναι φανερά ενθουσιασμένοι.

Γνώμη μας, πάντως, είναι ότι όπως και να ‘χει, το τραγούδι έχει πετύχει έναν από τους στόχους του, αφού όλοι μιλούν γι’ αυτό, ακόμη και όσοι δεν ασχολούνται καν με την Eurovision!

Υ.Γ.: Απολογούμαστε σε όσους πίστεψαν τα «νέα» για το «Ζάρι». Η αλήθεια είναι πως ο στίχος παραμένει ως έχει (και εμάς μας αρέσει πολύ)! Ελπίζουμε να σου άρεσε η φετινή μας Πρωταπριλιάτικη φάρσα!

Ευχόμαστε καλή Πρωταπριλιά και καλό νέο μήνα σε όλους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending