fbpx

5 πράγματα που δεν ήξερες για τη Μαρίνα Σάττι και θα εκπλαγείς!

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάναμε ‘google search’ την αγαπημένη μας τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, είτε γιατί ξετρελαθήκαμε με κάποιο video clip της και θέλαμε να μάθουμε περισσότερα, είτε γιατί μας κόλλησε κάποιο τραγούδι της!

Εεε κάτι τέτοιο συνέβη και τώρα, με τον χαμό που προκάλεσε το τραγούδι “Zari” που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision! Κι επειδή το τραγουδάμε non-stop, θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για αυτή!

Δες ποια είναι τα 5 πράγματα που δεν ήξερες:

1
Ποια είναι;

Ήξερες ότι γεννήθηκε στην Αθήνα, 26/12/86 (είναι δηλαδή 37 ετών – ΣΟΚ) και ότι ο πατέρας της είναι Σουδανός και η μητέρα της Ελληνίδα; Γι’ αυτό και η πολυπολυτισμικότητα είναι το κύριο στοιχείο που εντοπίζουμε σε όλα της τραγούδια/video clips!

Επίσης, μέχρι την ηλικία των 5 ετών, έκανε 3 γλώσσες, μάθαινε στο προνήπιο δηλαδή, Αγγλικά, Ελληνικά, και Αραβικά!

2
Σπουδές

Και εκεί που περίμενες ότι οι σπουδές της θα σχετίζονταν μόνο με την Μουσική ή το Θέατρο.. να σου πούμε ότι κάνεις λάθος!

Η Μαρίνα σπουδάζει Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Δεν τελείωσε ακόμη τις σπουδές της, γιατί σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή της, ενώ της αρέσει πολύ, δεν μπορεί να είναι παρούσα σε όλα της τα μαθήματα για να τα περάσει!

Παρ΄όλα αυτά συνεχίζει και ξανά γράφεται κάθε φορά με τη σκέψη να τελειώσει, αλλά με όλα αυτά που τρέχει συνεχώς.. δύσκολο!

3
Είναι ηθοποιός;

Aham! Η Μαρίνα Σάττι είναι τραγουδίστρια, συνθέτρια, μουσική παραγωγός και ηθοποιός! Όλο και σε κάποια τηλεοπτική σειρά θα την έχει πάρει το μάτι σου (Γ4 στον Alpha TV, και Steps στον ANT1).

Ενώ παράλληλα έπαιξε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και musicals όπως: Shrek the Musical, Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας, Ο Βιολιστής στη Στέγη, Το Μαγαζάκι του τρόμου, Ιππόλυτος, Τραχίνιες, Εκκλησιάζουσες και άλλες πολλές!

4
Είναι και πριγκίπισσα της Disney;

Aham aham! Κι εκεί που έλεγες πόσα ταλέντα έχει η Μαρίνα Σάττι, ανακαλύπτεις ότι έχει ακόμα ένα! Είναι και “πριγκίπισσα” της Disney!

Υποδύεται στους διαλόγους την πριγκίπισσα Βαϊάνα και την μικρή γοργόνα Άριελ, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στα τραγούδια των συγκεκριμένων ταινιών της Disney και της Mattel (Barbie).

5
Συνεργασίες

Είναι πολύ αξιόλογη στη δουλειά της σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίες όλες οι συνεργασίες που έκανε μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε σε πάνω από 15 χώρες του εξωτερικού για συναυλίες.

Συγκεκριμένα συνεργάστηκε με: Bobby McFerrin, Maria Mulata, Mavis Staples, Wayne Shorter, Danilo Perez, Patrice Rushen, Peter Herbolzheimer, Zebra Omnes, Simon Shaheen, Paco de Lucia, Μάριο Φραγκούλη, Αλέκα Κανελλίδου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Φοίβο Δεληβοριά, Νίκο Κυπουργό, Γιώργο Νταλάρα, Διονύση Σαββόπουλο, Παύλο Παυλίδη και πολλούς άλλους.

Εσύ ποιο από όλα αυτά δεν ήξερες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending