fbpx

Ένα διαδραστικό πρωινό αποκλειστικά για να βρεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει!

Αν είσαι μαθητής/τρια Λυκείου έλα να γνωρίσεις 10+ επαγγελματικούς τομείς στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία!

Είσαι μαθητής/τρια Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, ή έχεις πρόσφατα τελειώσει το σχολείο και θες να εξερευνήσεις διάφορα επαγγέλματα; Ξέρεις τι θέλεις ή δεν έχεις αποφασίσει ακόμη;

Το Πανεπιστήμιο Frederick σε προσκαλεί σε ένα πρωινό γεμάτο συναρπαστικά, διαδραστικά εργαστήρια, που στόχο έχουν να δώσουν την ευκαιρία σε μαθητές/τριες ηλικίας 15-18 ετών, αλλά και σε πρόσφατους απόφοιτους/ες Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, να εξερευνήσουν διαφορετικούς κλάδους σπουδών και να βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

Δες πληροφορίες πιο κάτω:

Θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από 11 ξεχωριστές θεματικές και 19 διαφορετικά εργαστήρια, ειδικά σχεδιασμένα από το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Frederick.

Αν ανήκεις στους αναποφάσιστους, υπάρχουν όχι ένα αλλά τρία βιωματικά εργαστήρια μέσα από τα οποία θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Το Career Discovery Program προσφέρεται εντελώς δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία. (Εργαστήρια θα γίνουν και στη Λεμεσό. Μάθε περισσότερα εδώ).

Δες τις θεματικές που προσφέρονται στη Λευκωσία και δήλωσε συμμετοχή για τη θεματική της επιλογής σου, εδώ.

Οι 11 θεματικές και τα εργαστήρια:

Αν ξέρεις -περίπου- τι θες ή σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα, επίλεξε ανάμεσα σε αυτές τις θεματικές: Αρχιτεκτονική / Πολιτική Μηχανική, Τέχνες, Design και Φιλμ, Δημοσιογραφία / Μέσα Επικοινωνίας και Φιλμ, Διοίκηση και Μάρκετινγκ, Computer Science / Computer Engineering / Electrical Engineering, Προδημοτική / Δημοτική Εκπαίδευση, Νομική, Ναυτιλία, Mechanical Engineering / Automotive Engineering, Φαρμακευτική, Νοσηλευτική / Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Δεν έχεις αποφασίσει ακόμη την πορεία σου;

Καλωσόρισες στο κλαμπ των αναποφάσιστων. Μέσα από βιωματικά εργαστήρια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα, να ανακαλύψεις νέες δεξιότητες, να εξερευνήσεις τους κλάδους σπουδών και να βρεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει, ανάλογα με την προσωπικότητα και τις ικανότητές σου!

Για συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια, ακολούθησε τον σύνδεσμο εδώ.

Εργαστήρι και για γονείς: Η μετάβαση από το σχολείο στο Πανεπιστήμιο

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα προσφερθεί ένα εργαστήρι για όσους γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, σχετικά με την υποστήριξη των παιδιών τους στη μετάβασή τους από το σχολείο στο Πανεπιστήμιο.

Το εργαστήρι θα δοθεί από τον Δρ Μάριο Θεοδώρου, μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου Frederick, από τις 10:30 μέχρι τις 11:30.

Πληροφορίες: Το Career Discovery Program θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία (οδός Γιάννη Φρειδερίκου 7, Παλλουριώτισσα) από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Οι συμμετέχοντες/ουσες παρακαλούνται να προσέλθουν για εγγραφή στις 9:30. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ μέχρι τις 10 Απριλίου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Εργαστήρια θα προσφερθούν και στη Λεμεσό στις 6 Απριλίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 22394394 και www.frederick.ac.cy

Μην χάσεις το Career Discovery Program για να βρεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending