fbpx

Αυτές είναι οι 10 live-action ταινίες που έρχονται μετά την Barbie & ανυπομονούμε!

“I’m a Barbie girl…” Νομίζω αυτό είναι το mood μας μετά την κυκλοφορία της live-action ταινία της Barbie από τη “Mattel”, που έχει γίνει παγκόσμιο blockbuster!

Ευτυχώς η “Mattel” δεν σταματά εδώ, αφού ετοιμάζει την κυκλοφορία κι άλλων live-action ταινιών, με την πιο viral (μετά την Barbie φυσικά) να είναι αυτή της “Polly Pocket”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Lily Collins (δηλαδή η αγαπημένη μας “Emily In Paris”).

Όπως φαίνεται, η εταιρεία παιχνιδιών, θέλει να «ζωντανέψει» για τα καλά την παιδική μας ηλικία! Στη συνέχεια σου μαζέψαμε τις 10 καλύτερες live-action ταινίες που έρχονται και σίγουρα θα συγκινηθείς και θα ανυπομονείς για να τις δεις!

Δες τις live-action ταινίες που ετοιμάζει η “Mattel” μετά την Barbie:

1
Polly Pocket

YouTube.com

Όταν ανακοινώθηκε το Polly Pocket live-action movie, η “Mattel” αποκάλυψε ότι η ιστορία θα ακολουθεί «ένα νεαρό κορίτσι και μια γυναίκα σε μέγεθος τσέπης (εξού και το όνομά της), που δημιουργούν μια φιλία».

Αυτό το νεαρό κορίτσι, λοιπόν, θα υποδυθεί η μια και μοναδική Lily Collins, που όπως έγραψε στο Insta account της, η ταινία θα είναι μια επαναπαρουσίαση της Polly «με έναν διασκεδαστικό, μοντέρνο τρόπο»! Ανυπομονούμεεεε!

2
UNO movie

nzherald.co.nz

Ποιος δεν έχει παίξει UNO έστω και μια φορά στη ζωή του;! Το αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας (κι όχι μόνο) βρίσκεται στα σκαριά για να γίνει ταινία, με το σενάριο να γράφει η Marcy Kelly και να αφορά μια ληστεία στη hip-hop σκηνή της Ατλάντα, στα πλαίσια της κωμωδίας!

Αν και όλο αυτό ακούγεται λίγο περίεργο και ταυτόχρονα κάπως scary, είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο κι αφού μας υπόσχονται κωμωδία, μάλλον θα γελάσουμε μέχρι δακρύων. Έχουμε περιέργεια να δούμε πώς θα εμπλακούν ακριβώς τα UNO σε αυτό το story!

3
Barney

edition.cnn.com

«Μ’ αγαπάς, σ’ αγαπώ θέλω αλήθεια να στο πω…»! Μην μου πεις πως αυτό δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς Barney! Όπως δήλωσε και ο παραγωγός της ταινίας που ε-ε-έρχεται, Daniel Kaluuya, το τραγούδι αγάπης είναι το πρώτο πράγμα που θυμάται από την παιδική του ηλικία!

Σύμφωνα με το New Yorker, πρόκειται για μια «σουρεάλ» ταινία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μιλάμε για ένα dark comedy movie, κάτι που ξεκαθάρισε και η “Mattel”, ωστόσο, θα προορίζεται -κυρίως- για ενήλικες (ευτυχώς που μεγαλώσαμε για να δούμε ξανά τον αγαπημένο μας δεινόσαυρο)!

4
Major Matt Mason

expressnews.com

Φαντάζομαι θυμάσαι τον Buzz Lightyear από το “Toy Story”… Αν και στη δική μου καρδιά δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει κανείς, φαίνεται πως θα πάθουμε addiction με άλλον έναν αστροναύτη στη μεγάλη οθόνη!

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’60 από τη Mattel (και ήταν η πηγή έμπνευσης για τον Lightyear), το 2019 έκλεισε deal, ώστε να μπει στις κινηματογραφικές αίθουσες και σύμφωνα με το Variety, η “Mattel” συνεργάζεται με την “Paramount Pictures”, για να ζωντανέψουν την ιστορία με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks!

5
Masters of the Universe

menshealth.com

Αρκετά χρόνια πριν, είχε γίνει μια προσπάθεια για live-action ταινία των “Masters of the Universe”, με το αποτέλεσμα να είναι μια αποτυχία. Η “Mattel” θα συνεργαζόταν αρχικά με το Netflix γι’ αυτήν την ταινία, όμως, η viral πλατφόρμα αποχώρησε από τη συνεργασία.

Τώρα πια, η εταιρεία παιχνιδιών έχει θέσει πολύ πιο ψηλούς στόχους με τον Kreiz του New Yorker να δηλώνει ότι ένα νέο franchise, παρόμοιο με Marvel και DC, γεννιέται για χάρη των Masters of the Universe!

6
Hot Wheels

umphyries.top

Αν είσαι αγόρι σίγουρα δεν έλειπαν από το μπαούλο με τα παιχνίδια σου κι αν είσαι κορίτσι σίγουρα τσακωνόσουν με τα αδέρφια σου για να σ’ αφήσουν να παίξεις κι εσύ μαζί τους!

Πρόκειται για τα διασημότερα αυτοκινητάκια, τα οποία επιχειρούν να μπουν στον κόσμο των live-action ταινιών, με τον J.J Abrams των “Star Trek” και “Star Wars”, στην παραγωγή και όπως γνωστοποίησε ο ίδιος πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ “Mattel” και “Warner Bros. Pictures”.

7
Thomas the Tank Engine

YouTube.com

Κλαίω ήδη! Απ’ εκεί που περνούσα τα μεσημέρια μου βλέποντας τον Τόμας το τρενάκι στην TV, σιγά-σιγά πρέπει να ετοιμάζομαι (μαζί και όλοι οι fans του) για να τον απολαύσω σε μια “mix”  live-action και animation ταινία στο cinema!

Η “Mattel Films” θα συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής 2Dux² γι’ αυτήν την ταινία που αποτελεί και μια μεγάλη αλλαγή για τον σκηνοθέτη Marc Foster, που από τον Bond (James Bond), βρέθηκε να αναλαμβάνει τον Τόμας. Ενδιαφέρον και challenging μετάβαση!

8
American Girl

abcnews.go.com

Hey again girls! Μας έκαναν ταινία της Barbie, ετοιμάζεται ταινία της Polly Pocket… Ε, θα ήταν ντροπή της “Mattel” να μην ετοιμάσει και μια ταινία για το American Girl (παρ’ όλο που προσωπικά δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η κουκλίτσα #oops)!

Η δημιουργία αυτής της οικογενειακής κωμωδίας έχει ξεκινήσει ήδη από το 2019, με τον Kevin McKeon της “Mattel” να ενημερώνει πως το σενάριο είναι ένας συνδυασμός ‘Booksmart’ και ‘Bill & Ted’.

9
Big Jim

YouTube.com

Μπορεί κάποιοι να πουν πως “he’s just Ken”, παρ’ όλα αυτά, ο «μελαχρινός Ken» που φέρει το όνομα Big Jim και τον κάνει να ξεχωρίζει… μετά την Barbie θέλει κι αυτός τη δική του live-action ταινία και ποιος να του χαλάσει χατίρι;! Σίγουρα όχι η “Mattel”…

Μάλιστα, το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Dan Mazer – σεναριογράφος του ‘Bridget Jone’s Baby’, ‘Borat’ και του τελευταίου reboot του ‘Home Alone’!

10
Wishbone

ew.com

Ο Jack Russell Terrier σκύλος που έγινε διάσημος τη δεκαετία του ’90 και ονειρευόταν να γίνει κεντρικός χαρακτήρας διάσημων βιβλίων, τελικά θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη, αφού η “Mattel” ετοιμάζει και γι’ αυτόν μια live-action ταινία!

Όπως έγινε γνωστό, ο Roy Parker θα γράψει το σενάριο και πως την παραγωγή θα αναλάβει ο Peter Farrelly, νικητής δύο Όσκαρ. Άρα μάλλον πρέπει να περιμένουμε πολλά!

Εσύ για ποια live-action ταινία της “Mattel” ανυπομονείς περισσότερο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending