fbpx

Το πιο φοιτητικό street party έρχεται (ξανά) για να αρχίσει officially το καλοκαίρι!

Άντεξες αρκετά και αυτό το εξάμηνο και ανυπομονείς για τη στιγμή που θα φωνάξεις “ΤΕΛΟΟΟΟΣ”; Επειδή ξέρεις ότι “σε νιώθουμε”, ετοιμάσαμε once again το μεγαλύτερο, το πιο φοιτητικό street party για να το γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να “κηρύξουμε” officially 📢 την έναρξη του καλοκαιριού!

Το ⚡️StudentLife Street Party⚡️ έρχεται την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο γνωστό location στη Βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης (οδός Μιχαήλ Γιωργαλλά – click for map)! Ξεκινάμε από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και θα τα έχουμε όλα… dj set με τους MR CAUSE και ELCONEE, cocktails και μπύρες, καλό street food και full summer vibes!

Είσοδος €10 με ποτό
€6 με ποτό πριν τις 8.30μμ
*πληρωμές μόνο με κάρτα

Έλα με την παρέα σου & άσε τα υπόλοιπα σε εμάς!🤟

Το φοιτητικό Street Party που καθιερώθηκε…

Το πιο φοιτητικό street party διοργανώνεται από το StudentLife και τη Misfit Union και έχει γίνει πλέον το must-go event κάθε εξαμήνου με 100άδες φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια!

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου υποσχόμαστε ακόμη μια βραδιά που θα θυμάσαι για καιρό, με ακόμα περισσότερο ΧΑ-ΜΟ, για να ξεκινήσει όπως πρέπει το καλοκαίρι μας! Αν ήρθες ξέρεις, αν το ζήσεις θα καταλάβεις!👀

Get ready to party

Οι djs μας MR CAUSE και ELCONEE έρχονται ΠΑ-ΝΕ-ΤΟΙ-ΜΟΙ να μας ανεβάσουν, παίζοντας τα καλύτερα από RnB, Hip Hop, House και Mainstream μουσική, ελληνική και ξένη! Ετοιμάσου για part-άρα… μέχρι τελικής πτώσης!

Εννοείται ότι όλο το βράδυ θα έχουμε cocktails, παγωμένη μπίρα, shots και yummy street food από MU Kitchen και Bolls! Και όλα αυτά σε φοιτητικές τιμές όπως σε συνηθίσαμε!

Και επειδή το party θέλει αυτό το vibrant touch, οι makeup artists της Dust+Cream θα είναι μαζί μας για να δημιουργήσουν μοναδικά makeup looks! Φρόντισε να έρθεις από νωρίς για να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

5 tips to have in mind:

  • Βάλε ελαφρύ καλοκαιρνό outfit και άνετα παπούτσια
  • Έλα πριν τις 8.30μ.μ. για να μπεις με μόνο €6 (με ποτό)
  • Μην ξεχάσεις κινητό (ή κάρτα) γιατί οι πληρωμές θα γίνονται μόνο με κάρτα
  • Όταν πας στο ταμείο ζήτα το bundle για 2 ποτά με μόνο €10. Αν προτιμάς μπίρα πάρε 2-3 tickets μαζί για να μην περιμένεις ξανά στο ταμείο.
  • Κάνε tag @studentlife.com.cy σε ό,τι ανεβάζεις & be ready στη διάρκεια του party γιατί ετοιμάζουμε εκπλήξεις!

Trust us… αυτό το party ⚡️ δεν θες να το χάσεις!

Ready for ur official summer kick-off?

StudentLife Street Party
Παρασκευή 7 Ιουνίου, από τις 7μ.μ. |
Location here

Είσοδος €10 με ποτό
€6 με ποτό πριν τις 8.30μμ

Διοργανωτές: StudentLife, Misfit Union
Student Supporters: Red Bull, Carlsberg, Dust+Cream, Jinius
Στηρίζουμε: Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending