fbpx

Είσαι κοινωνικό άτομο και θες δουλειά με καλό μισθό; Δες τις θέσεις εργασίας στα Goody’s!

Σπουδάζεις ή αποφοίτησες και θες να βρεις μια δουλειά είτε part time είτε full time με καλό εργασιακό περιβάλλον, καλό μισθό και ευέλικτο ωράριο εργασίας;

Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε μάθε πως τα αγαπημένα Goody’s Burger House σε θέλουν στην ομάδα τους!

Δε χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία, γιατί η ομάδα θα σε εκπαιδεύσει κατάλληλα, έτσι ώστε να ανακαλύψεις το ταλέντο σου και θα έχεις και προοπτικές να ανελιχθείς!

Στείλε την αίτησή σου στο info@goodys.com.cy και γίνε μέλος της ομάδας του Goody’s Burger House!


Δες 5 λόγους γιατί να κάνεις την αίτησή σου τώρα:


1
Θα βρεις μια θέση εργασίας που σου ταιριάζει

Όπως διάβασες και πιο πάνω, δε χρειάζεσαι προηγούμενη εμπειρία για να καταφέρεις να κερδίσεις μια θέση στα Goody’s Burger House! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις θετική και ευχάριστη προσωπικότητα!

Όλα τα άλλα, θα τα μάθεις μέσα εκπαίδευση, αρκεί να έχεις όρεξη για μάθηση!

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι πιο κάτω διαθέσιμες θέσεις εργασίας για τα καταστήματα Goody’s Burger House σε Λεμεσό, Λευκωσία (Mall of Cyprus) και Πάφο:

  • Υπάλληλοι ταμείου (part time & full time)
  • Ψήστες (part time & full time)
  • Προετοιμασία κουζίνας (part time & full time)

2
Θα γίνεις μέλος μιας ομάδας με ευχάριστο περιβάλλον 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο, από το να δουλεύεις κάπου όπου το περιβάλλον είναι ευχάριστο, υποστηρικτικό και περνάς καλά με τους συναδέλφους σου, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι νεαρά άτομα! Συμφωνείς; Ε λοιπόν στα Goody’s Burger House όλα αυτά θα τα συναντήσεις!

3
Θα προσαρμόζεις το ωράριο εργασίας σου

Κι επειδή στα Goody’s Burger House κατανοούν πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμα ενός φοιτητή ειδικά σε περίοδο εξεταστικής, αλλά και πόσο challenging είναι να συνδυάζεις σπουδές με δουλειά, όλα προσαρμόζονται στις ανάγκες των μελών της ομάδας, προσφέροντας ευέλικτο ωράριο εργασίας, ώστε να μη χρειάζεται να χάνεις ώρες από τα μαθήματα και το διάβασμα σου.

4
Θα έχεις καλό μισθό

Τα Goody’s Burger House προσφέρουν ελκυστικά πακέτα απολαβών, ειδικά για εσένα που χρειάζεσαι χρήματα για τις σπουδές και τα καθημερινά σου έξοδα ή επιπλέον εισόδημα για να κάνεις τα hobbies σου και να πηγαίνεις τα ταξίδια σου.

5
Θα έχεις ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης

Η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων και η ανάπτυξη κάθε μέλους της ομάδας, είναι κύρια προτεραιότητα για τα Goody’s Burger House! Γι’ αυτό άλλωστε, κερδίζοντας εμπειρίες, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για προαγωγή σε εποπτικές ή ακόμα και διευθυντικές θέσεις.

Η συνεχής και γρήγορη ανάπτυξη των καταστημάτων, κάνει αυτές τις ευκαιρίες ακόμα περισσότερες.


Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας των Goody’s Burger House, τότε μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο info@goodys.com.cy.

Όποιος κι αν επιλέξεις να είναι ο ρόλος σου, ένα είναι το σίγουρο: ότι θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες για εξέλιξη, καθώς και συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση από όλη την ομάδα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending