fbpx

5+1 συμβουλές & ατάκες που βαρεθήκαμε να ακούμε για τις Παγκύπριες Εξετάσεις!

Ζεις τώρα το ΒΑΣΑΝΟ των Παγκύπριων Εξετάσεων ή θες να θυμηθείς τα μαθητικά σου χρόνια; Είμαστε εδώ για σένα και μαζέψαμε όλες τις χαζές συμβουλές που σίγουρα άκουσες κι εσύ όταν ήσουν 3η Λυκείου!

Fingers crossed, ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που τις συναντάμε (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία)… αν και δεν το νομίζουμε, αφού πάντα θα βρέθεται μπροστά μας κάποιος που θα το παίζει και καλά ότι «εξετάσεις είναι θα περάσουν»!

Δες τις συμβουλές & ατάκες που βαρεθήκαμε να ακούμε:

1
«Μεν αγχώνεσαι!»

Pexels.com

Έλα ρεε ευχαριστώ, εσένα επερίμενα να μου το πεις! Το «μεν αγχώνεσαι» σαν συμβουλή, όι μόνο δεν βοηθά, αλλά εκτός που αγχωμένος τωρά είσαι και νευριασμένος (συνδυασμός που σκοτώνει).

Οι Παγκύπριες είναι ίσως η πιο stressful περίοδος για έναν μαθητή και το άγχος εν αναπόφεκτο. Γι’ αυτό θείε Κώστα, όι εν θα σταματήσω να αγχώνουμε. Το σημαντικό, όμως, είναι να μεν αφήκεις το άγχος σου να σε εμποδίζει που το διάβασμα ή που το να ευχαριστηθείς την τελευταία σου χρονία ως μαθητής!

2
«Μακάρι να ήταν τούτο το πρόβλημά μου»

Pexels.com

Sorry που εσένα η ζωή σου έχει τόσα προβλήματα που οι Παγκύπριες, σου φαίνονται piece of cake, αλλά για εμένα στα 17 μου τούτη εν η προτεραιότητά μου!

Το να συγκρίνεις διαφορετικές καταστάσεις και να μειώνεις το δικό μου πρόβλημα δεν σε κάνει καλύτερο, so relax και άσε με να ζήσω το δράμα μου. Αν θέλεις ανταλλάσσουμε τζιαι πάεις εσύ αύριο 8 ώρες ιδιαίτερα και να έχεις να θυμάσαι 300 τύπους που έξω ή να κάμνεις ανάλυση στα κείμενα του Καβάφη.

3
«Εν το μέλλον σου, ΔΙΑΒΑΖΕ!»

Freepik.com

Αν ξανά ακούσω τη λέξη μέλλον νομίζω εν να τα παρατήσω τζιαι εν να πάω 2 μήνες στη Hawaii να ηρεμήσω. Σάμπους τζιαι αν δεν γράψω σε μιαν εξέταση εν να καθορίσει την πορεία της ζωής μου, όι ότι στη χειρότερη ξανα-κάθουμαι του χρόνου.

Στο κάτω – κάτω, αν σκεφτείς οι πιο επιτυχημένοι επιχειρηματίες οριακά ετελιώσαν το σχολείο, ενώ ο Φειδίας εφκήκεν τζιαι Ευρωβουλευτής! Άρα τζιαι εγώ μια χαρά ελπίδες έχω… για το ΜΕΛΛΟΝ!

4
«Η δουλειά σου μόνο να θκιαβάζεις ένι»

Freepik.com

Δηλαδή τι άλλο ήθελες να κάμω, να τσαππίζω; που τζιαι να ήθελα δηλαδή πού χρόνος;! Πάω που ιδίαιτερο σε ιδιαίτερο, ξανά σπίτι, άτε στην καλλύτερη να πάω κανένα cafe. Αλλά εν να πρέπει να έρτεις γλήορα σπίτι γιατί το πρωί αν δεν έχεις σχολείο… Guess what?! Εν να έχεις ιδιαίτερα που τα 7 χαράματα!

Φαντάσου έτσι πρόγραμμα on repeat για μήνες, so… ναι μόνο τούτη εν η δουλιά μου γιατί εν μου αφήκαν χρόνο για τίποτε άλλο!

5
«Εγώ δεν εθκιάβασα» (ενώ ούλλοι ξέρουμε ότι έλισεν)

Freepik.com

Ούλλοι έχουμε έναν γνωστό που έρκεται τζιαι περιφανεύκετε ότι εμπήκε στο πανεπιστήμιο χωρίς να ανοίξει βιβλίο. Μα ποιον νομίζει ότι περιπαίζει; Ξέρουμεν το ότι έλισες στο διάβασμα, επεράσαν τόσα χρόνια νομίζω εν τζιαιρός σου να το παραδεχτείς!

Σίουρα όταν ήταν μαθητής ήταν το σπάσμα που ελαλούσεν ότι εν εθκιάβασε για το διαγώνισμα και στο τέλος έπιανε τον πιο ψηλό βαθμό της τάξης… Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς σου εύχομαι το μαξιλάρι σου να είναι πάντα βραστό και που τις δύο μερκές!

6
«Άτε, λλίες μέρες εμείναν άντεξε»

Freepik.com

Τούτο μαζί με το «μεν αγχώνεσαι» νομίζω πιάνουν το βραβείο της χειρότερης συμβουλής που μπορείς να δώκεις σε κάποιον EVER! Τι εννοείς μέρες; Εμένα φαίνουνται μου αιώνες…

Οι μπαταρίες μου ετελιώσαν έχει που τον Νιόβρη, 6 μήνες είμαι σε autopilot! Το άντεξε που την άλλη, όι φίλε μου δεν αντέχω τα νεύρα μου εσπάσαν τζιαι το γραπτό των μαθηματικών ήταν το final straw. Σε αυτό το σημείο είμαι οκαυ απλά με το να αποφοιτήσω, το πανεπιστήμιο αφήνουμεν το για κάποιαν άλλη ζωή! Άντε γεια.

Εσένα ποια ατάκα ή/και συμβουλή σου έσπασε περισσότερο τα νεύρα στις Παγκύπριες Εξετάσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending