fbpx

«Ψήνεσαι» για ΔΩΡΕΑΝ cinema κάτω από τ’ αστέρια στην παραλία; Μάθε πού & πότε θα γίνει!

Ψάχνεις για το τέλειο date – night out ή/και μια πρωτότυπη έξοδο με την παρέα; Ε, λοιπόν, σου έχουμε τη λύση… Τι θα έλεγες για ένα movie night κάτω από τα αστέρια και (κυριολεκτικά) δίπλα στο κύμα;!

Κάνε απλά εικόνα: Εσύ, παρέα με το amore ή (και) τους φίλους σου να τρώτε την αγαπημένη σας γεύση παγωτό, ενώ κάθεστε στις πετσέτες σας που είναι στρωμένες στην άμμο και βλέπετε cinema! Όλο αυτό που μόλις φαντάστηκε μπορείς να το ζήσεις και μάλιστα… στην Κύπρο!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες:

Facebook/@Make it natural

Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου και ώρα 20:30, στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στη θάλασσα Περβόλια θα στηθεί ο πιο wow καλοκαιρινός κινηματογράφος και ένα full ρομαντικό σκηνικό για σινεμά στη θάλασσα!

Η ταινία που θα προβληθεί δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι χάρη στο location και μόνο, αξίζει σίγουρα να είσαι εκεί. Και το καλύτερο; Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, αρκεί να κάνεις την κράτησή σου στο 96428999!

Τη συγκεκριμένη δραστηριότητα διοργανώνει ο ΜΚΟ στην Κύπρο “Make It Natural”. Ακολουθήστε τους στα social για να ενημερώνεστε για τις επόμενες δράσεις τους!

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα του event στο Facebook… Εκεί, θα ανέβει και post για να επιλέξουν όσοι θα παρευρεθούν το είδος της ταινίας που προτιμούν να δουν.

*Εμείς, το μόνο που έχουμε να πούμε ως συμβουλή είναι να πάρεις κι ένα spray για τα κουνούπια μαζί!

Γράψε μας στα σχόλια ποια ταινία θα ήθελες να δεις δίπλα στο κύμα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending