fbpx

12 wrap φορέματα που κολακεύουν τον σωματότυπο κάθε γυναίκας!

Αν ψάχνεις τον τρόπο για να εντυπωσιάσεις, τότε τα wrap φορέματα είναι η λύση για εσένα μιας και είναι εξαιρετικά κολακευτικά σαν φορέματα. Και δεν είναι κολακευτικά μόνο για κάποιους σωματότυπους, αλλά για όλους, μιας και δένουν στη μέση, και είναι πιο loose από κάτω.

Και υπάρχουν σε ό,τι sleeve style τα χρειάζεσαι, σε μακρύ, κοντό ή ακόμη και cap sleeve. Και για να του χαρίσεις μια bonus λάμψη μπορείς να τα συνδυάσεις με αξεσουάρ όπως για παράδειγμα με ασημί ή χρυσό κολιέ στον λαιμό ή με statement σκουλαρίκια!

Ακόμη μπορείς να τα φορέσεις σε όλες τις περιστάσεις και με τα κατάλληλα παπούτσια. Μπορούν να φορεθούν με sneakers, sock boots ή πέδιλα, ανάλογα πάντοτε με την περίσταση.

Δες εδώ ποια σου προτείνουμε: 

1
Velvet dress

Εντυπωσίασε σε μια βραδινή έξοδο σου με ένα velvet wrap dress συνδυάζοντας το με ένα πολύ ωραίο κομψό πέδιλο. Μπορείς να βάλεις από μέσα ένα λευκό cotton ζιβάγκο και να φορέσεις τις sock boots σου από κάτω για να το κάνεις πιο παιχνιδιάρικο ή με άσπρα sneakers για να το κάνεις πιο casual. Bάλε έντονο κόκκινο lipstick

Βρες τα εδώ:

1. Printed velvet φόρεμα
2. Κίτρινο βελούδινο φόρεμα
3. Πράσινο βελούδινο φόρεμα

2
Silk dress

Φόρεσε το silk wrap φόρεμά σου σε ένα cocktail event και όλα τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σου. Κάνε ένα εντυπωσιακό wet look και φόρεσε statement σκουλαρίκια και διακριτικά βραχιόλια σε ασημί ή χρυσό και είσαι πανέτοιμη.

Όσον αφορά τα παπούτσια βάλε μαύρα strap heels. Κάνε έντονο smokey eye look και άφησε πιο άτονα τα χείλη.

Βρες τα όλα εδώ

3
Maxi dress

Ένα maxi dress δίνει την αίσθηση ενός πιο επίσημου και chic look. Αν το print που έχει  συντηρητικού look, κάπως vintage look μπορώ να πω. Πόσο μάλλον αν φορέσεις ankle boots αντί για πέδιλα.

Βρες τα εδώ:
1. Mαύρο μακρύ φόρεμα
2. Πράσινο μακρύ φόρεμα
3. Floral μακρύ φόρεμα

4
Printed dress

Υπάρχουν πολλά wrap dresses με διάφορα patterns και υφές και ανάλογα με το mood σου μπορείς να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς!

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα total velvet look με mini βελούδινο φόρεμα και βελούδινες μπότες πάνω από το γόνατο, ένα πιο rock look με μαύρο mini φόρεμα και sock boots. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή σου και από το look που θέλεις να δημιουργήσεις.

Βρες τα εδώ:

1. Floral φόρεμα
2. Φόρεμα με παγιέτες
3. Φόρεμα με prints και παγιέτες

Βάλε το wrap φόρεμά σου για την βραδινή σου έξοδο
και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις τους πάντες !

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending