fbpx

Αυτός είναι ο Αντώνης πίσω από τη viral ατάκα “Αντώνη αγάπη μου έλα πάρε με από εδω”!

Μην μου πεις ότι δεν πήρε και το δικό σου αυτί τη viral ατάκα της χρονιάς;! Σίγουρα την έχεις ακούσει ή/και την έχεις πει άπειρες φορές το τελευταίο διάστημα: «Αντώνη, αγάπη μου έλα πάρε με από δω»!

Αν στο τέλος του 2020 μας ρωτήσει κάποιος να του πούμε ποιες ήταν οι πιο viral φράσεις της χρονιάς, σίγουρα το νούμερο ένα θα είναι η συγκεκριμένη, εννοείται ακολουθεί το “when you know the angels you don’t need god” (-Ανδρέας Πιττάτζιης 2020 μΧ) και φυσικά η ατακααάρα “I will back!” (-Ρασέλ, GNTM 3).

1
Πώς ξεκίνησαν όλα;

Ήξερες ότι η συγκεκριμένη ατάκα ειπώθηκε πριν από 10 χρόνια στην εκπομπή «Τα Παρατράγουδα» με την Αννίτα Πάνια;

Παρόλο που θυμάσαι τη γυναίκα που την πρωτο-ξεστόμισε τότε, ποτέ δεν είχαμε μάθει ποιος ήταν εκείνος ο Αντώνης στον οποίο φώναζε και πλέον… φωνάζουμε κι εμείς!  Να που μετά από τόσα χρόνια έφτασε επιτέλους η στιγμή να μάθουμε ποιος είναι ο περιβόητος κύριος Αντώνης, «αγάπη της» που φώναζε η Παναγιώτα η παπαδιά να την πάρει από εδώ…

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα Κοίτα» -απ’ όπου είχε πρωτοξεκινήσει το κακό- όταν τον έφερε ως καλεσμένο, ή για την ακρίβεια τον παρουσίασε μπροστά από τις κάμερες, αφού είναι συνεργάτης της εδώ και 16 χρόνια! Γιατί μας τον έκρυβε τόσο καιρό;

Δες εδώ το video της μεγάλης αποκάλυψης!

Ο Αντώνης Τριανταφυλλίδης, λοιπόν, είναι δημοσιογράφος και τότε στην εκπομπή της είχε τον ρόλο να φροντίζει για τους καλεσμένους behind the scenes. Όπως ο ίδιος δήλωσε, η παπαδιά βρισκόταν συχνά σε επικοινωνία μαζί του και τον έβλεπε ως τον «απόλυτο φίλο», τον «σωτήρα» της, αφού επέμενε 3 μήνες μέχρι να εμφανιστεί στην εκπομπή.

Το 2020 ήταν η χρονιά που κατάφερε να «αναδείξει» την επική -πλέον- ατάκα: «Αντώνη, αγάπη μου έλα πάρε με από δω» και να καταστήσει την παπαδιά ως την απόλυτη star.

Πώς; Μα φυσικά μέσα από την αγαπημένη εφαρμογή TikTok, όπου χιλιάδες χρήστες έχουν κάνει το δικό τους video, χρησιμοποιόντας τον συγκεκριμένο ήχο – ατάκα, φτιάχνωντας μέχρι και τραγούδια!

Τι λες; Θέλεις ακόμα να έρθει να σε πάρει ο συγκεκριμένος Αντώνης; ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending