fbpx

Όσα θα κάμει (standard) ένας Λευκωσιάτης όποτε αποφασίζει να πάει παραλία!

Το να είσαι Λευκωσιάτης το καλοκαίρι, δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα. Εντάξει εν λέω, έχουμε σχεδόν τα πάντα στη Λευκωσία, έλα όμως που δεν έχουμε το πιο απαραίτητο πράγμα για το καλοκαίρι. Ναι, προφανώς μιλώ για τη θάλασσα (*ενός λεπτού σιγή).

Έτσι, κάθε μα κάθε Σαββατοκύριακο, αναγκαζόμαστε να επισκεφτούμε άλλες πόλεις για να πάμε θάλασσα. Η όλη διαδικασία κάθε φορά όμως εν λλίο-πολλά η ίδια.

Σου την παρουσιάζουμε λοιπόν πιο κάτω. Λευκωσιάτες ταυτιστείτε – οι υπόλοιποι μπορείτε να μας περιπαίξετε ελεύθερα.

Πάμε να δούμε τη διαδικασία που ακολουθεί πιο κάτω:

1
Πρωινό ξύπνημα

Που τη μια σκέφτεσαι ότι εν Κυριακή τζιαι θέλεις να τζοιμηθείς λλίο παραπάνω, αλλά που την άλλη σκέφτεσαι την ταλαιπωρία που εν να περάσεις όταν εν θα βρίσκεις ούτε parking, ούτε κρεβατάκια… Σηκώνεσαι με βαριά καρδιά.

Κάθε Λευκωσιάτης λοιπόν, που σέβεται τον εαυτό του, πριν μπει στο highway, πάει στον φούρνο, πιάνει τα αλμυρά τζιαι τον καφέ του τζιαι εν έτοιμος να ξεκινήσει.

2
Highway

Ναι, εν γεγονός ότι τρώμε το μισό καλοκαίρι στο highway Λευκωσίας – Αγίας Νάπας. Επειδή, για να είμαστε ειλικρινείς, τις καλύτερες παραλίες για τους Λευκωσιάτες τις έχει η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς.

*Συγγνώμη σε όλα τα Λεμεσσιανούθκια και Σκαλιωτούθκια.

Μετά από 2 ώρες, 5 ραντάρ και ένα χωρισμό με την κοπέλα/αγόρι σου, φτάνεις επιτέλους στην παραλία.

3
Παραλία

Μετά που ακόμα μιαν ώρα που εγύρευκες parking (επειδή τελικά εν εξύπνησες γλήορα) επιτέλους ήβρες 1 (ας εν τζιαι 3 km μακριά που την παραλία). Εν πειράζει, θα κάμεις τη γυμναστική σου.

Μόλις πατήσεις το πόδι σου στην καυτή άμμο, στο μυαλό σου ηχεί το τραγούδι “Hello darkness, my old friend”. Γιατί;

Καταλαβαίνεις ότι ΚΑΙ αυτό το Σαββατοκύριακο θα ζήσεις τα ίδια πράγματα:
  • Εν έχει κρεβατάκιούτε για δείγμα.
  • Η πρόσβαση στην παραλία είναι ακατόρθωτη, αφού οι Κυπραίοι -για ακόμα μια φορά- ακολουθήσαν το motto “άπου μπήξει την ομπρέλα του πιο κοντά στη θάλασσα”. Αν εμπορούσαν θα την έβαζαν τζιαι μέσα στο νερό.
  • Φουσκωτά φλαμίνγκο, γύπες, ντόνατς , μονόκεροι, πίτσες και ό,τι άλλο σκεφτείς επιπλέει στην επιφάνεια. Ελπίζω να μεν είσαι τίποτε τριτοδεύτερος εσύ τζιαι να μεν έχεις έστω ΜΙΑ φωτογραφία που κάθεσαι πάνω στο φλαμίνγκο στο Instagram σου.
  • Ρακέτες, ρακέτες και πάλι ρακέτες. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι (πιστεύκω ότι μιλώ εκ μέρος ούλλων): Ρακέτες πρέπει να παίζεις μόνο (και το τονίζω μόνο) μετά τις 18:00, που θα φεύκουμε ούλλοι.

4
Επιστροφή

Αν τζιαι ξέρεις πολλά καλά ότι η κίνηση ξεκινά κατά τις 18:00-19:00, τζιαι πρέπει να φύεις πιο γλήορα, εσύ ΠΑΝΤΑ φεύκεις τζιείνην την ώρα τζιαι κολλάς μες στην κίνηση.

Νευριάζεις , φωνάζεις τζιαι προσπαθείς να πίσεις τον εαυτό σου ότι την επόμενη φορά εν να φύεις πιο γλήορα.

Εσύ τι από τα πιο πάνω ζεις κάθε φορά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending