fbpx

Όλα τα “θα” του κάθε φοιτητή

Εξεταστική περίοδος τέλος, πανεπιστήμιο τέλος. Ακόμη ένα πανεπιστημιακό έτος βαραίνει τις πλάτες μας. Είναι ωραίο όμως να είσαι φοιτητής, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ως φοιτητής όμως, θέτεις στόχους κάθε αρχή του εξαμήνου, της εβδομάδας ακόμη και της μέρας. Στο τέλος όμως, ποιοι από όλους τους στόχους που θέτεις γίνονται πραγματικότητα; Μεταξύ μας, τίποτα. Οι φοιτητές είμαστε όλο “θα ,θα..” αλλά μένουμε στο “θα”. Ας δούμε τα 10 “ΘΑ” που είπαμε όλοι μας.

 

1. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΙΤΑ

Όλοι επιθυμούν να χωρέσουν ξανά στο παλιό τους jean ή να χάσουν τα παραπανίσια κιλά που έβαλαν το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, ή ακόμα και το σαββατοκύριακο, και έτσι αρχίζει το κλασικό “από Δευτέρα δίαιτα” .Έρχεται η Δευτέρα, η μαμά στέλνει τους κεφτέδες (που τους κάνει και πολύ ωραίους) και πάει η δίαιτα. Την επομένη μέρα, λες “γρουσουζιά να ξεκινήσω σήμερα, θα ξεκινήσω την ερχόμενη Δευτέρα“. Το αποτέλεσμα: όταν έρθει ξανά η Δευτέρα ξεχνάς την δίαιτα και έτσι το “θα ξεκινήσω δίαιτα” μένει στο “ΘΑ” .

 

2. ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ

Όλοι επιθυμούμε να κάνουμε ένα ταξιδάκι, να αλλάξουμε το κινητό μας , ή το computer μας και ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι να κάνουμε οικονομία. Μα έλα που οι βιτρίνες των καταστημάτων δεν μας αφήνουν να οικονομήσουμε..

 

3. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Λίγο η κούραση, λίγο το χθεσινό ξενύχτι, κάνουν το πρωινό ξύπνημα να φαντάζει απίθανο με αποτέλεσμα την απουσία μας στο μάθημα. Αλλά κατά βάθος είμαστε σωστοί φοιτητές. Την επόμενη μέρα βάζουμε τρία ξυπνητήρια, κλείνουμε το 1 ξυπνητήρι και πάλι στο κρεβάτι.

 

4. ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ

Πόσες φορές μας είπαν ότι το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο συστηματικό διάβασμα, και πόσες φορές εμείς είπαμε ότι θα διαβάζουμε καθημερινώς για να μην τα βρούμε βουνό στις εξετάσεις; Αμέτρητες. Αλλά πώς ακριβώς γίνεται αυτό το συστηματικό διάβασμα εγώ δεν ξέρω. Μεταξύ μας τώρα, αν δεν είμαστε λίγες μέρες πριν την εξέταση το βιβλίο δεν ανοίγει.

 

Διάβασε επίσης το άρθρο που μπορεί να σε βρει σύμφωνο: 10 πράγματα που ΠΑΝΤΑ εκνευρίζουν τους φοιτητές!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending