fbpx

Αντικείμενα απαραίτητα όπου κι αν είσαι το καλοκαίρι!

Όλοι ξέρουμε πως θα έρθει κάποια στιγμή στο καλοκαίρι που θα πούμε “Έλα ρε, πώς το ξέχασα αυτό;” Ακολουθεί μια λίστα με τα απαραίτητα για όλους, ανεξαρτήτου φύλου.

1. Νεροπίστολο

Δεν είναι ανάγκη να χωράει 50 γαλόνια νερό, και κατ’ ακρίβεια όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο (να χωράει και στην τσάντα και να το χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις!). Μπορεί να βαριέσαι με τους φίλους σου – ακόμη και σε δημόσιες στιγμές – είτε σε ηλιοθεραπεία, είτε διαβάζοντας το βιβλίο τους κτλ. Απλά θα σας αφήσει στιγμές με γέλιο, ενθουσιασμό και πιθανό “πόλεμο“. Πάμε και λίγο στα πιο ώριμα τώρα..

 

2. Σανδάλια

Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο εξεζητημένα των παρουσιάσεων μόδας, από flip-flops μέχρι ο,τιδήποτε δείχνει τα όμορφα σου πόδια έξω στον κόσμο. Αφήνοντάς τα να αναπνεύσουν στο ζεστό αέρα, μπορείς να βγάζεις και να βάζεις αυτό το παπούτσι, ώστε να περνά το κύμα ανάμεσα στα δάχτυλα σου και να χαλαρώνεις.. Αυτό είναι καλοκαιρινό αίσθημα! Συν του ότι είναι πάντα στη μόδα.

 

3. Filters στην κάμερα του κινητού σου

Προγράμματα όπως  Hipstamatic ή instagram για το  iPhone ή τα PicPlz, Retro Camera, Vignette δωρεάν για Android, έχουν κάνει επανάσταση στο χώρο της φωτογραφίας του κινητού, με χρήση διαφορετικών εφέ και φακών. Σκέψου πόσο πιο ωραίες θα γίνονται οι καλοκαιρινές σου διακοπές. Μπορείς να γίνεις πολύ δημιουργικός/ή, με διάφορους συνδυασμούς, ή να συναγωνίζεσαι με τους φίλους σου. Με τον κόσμο να είναι η μπογιά σου και το κινητό η βούρτσα σου, φτιάξε υπέροχες εικόνες!

4. Μια καλή παλιά κουβέρτα

Αχ αυτή η αγαπημένη, παλιά, πιστή, παραδοσιακή κουβέρτα. Είναι παράξενο το γεγονός που με το να βάζεις μια κουβέρτα στο έδαφος, έρχονται όλοι γύρω σου να “κάτσουν κάτω” και να περάσουν τέλεια έξω από το σπίτι. Άσε τις υπέροχες μυρωδιές και το δεσμό που θα αποκτήσεις με τη φύση και το καλοκαίρι. Αυτά τα παλιά, αγαπημένα, πιστά σου πράγματα…

 

5. Μία τράπουλα χαρτιά 

Μικρά, κινητά και κοινωνικά μέσα διασκέδασης. Μπορείς να βρεις και αδιάβροχα! Σκέψου πού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, αφού ακόμη και ποτά δεν μπορούν να τα χαλάσουν. Μπορούν να νικήσουν τη βαρεμάρα και μπορείς να κάνουν πιο θερμές τις σχέσεις με νέους φίλους ή και διαφορετικές ομάδες ατόμων. Μπορεί να μη ταιριάζουν σε όλους σε στιγμές χαλάρωσης, αλλά δεν χάνεις κάτι να τα κουβαλήσεις μαζί σου μια στο τόσο.

6. Boombox – (ipod speakers)

Ηχεία μπορείς να βρεις σε διάφορα μεγέθη, σε διάφορα είδη και τιμές και είναι τόσο πρακτικά στις μέρες μας, ανεξαρτήτου ηλικίας ατόμων. Θα κάνουν την καλοκαιρινή σου εμπειρία τόσο πιο πλούσια. Πάρε μαζί σου το ipod/iphone/mp3 με κινητά ηχεία και μετέτρεψε τη χαλάρωση σε party ή ότι άλλο σου κάνει κέφι εκείνη τη στιγμή!

 

7. Ένα καλό βιβλίο

Με ένα καλό βιβλίο, βοηθά στο να ισορροπήσεις όλα τα ενεργά, κοινωνικά, διασκεδαστικά πράγματα με την ποιότητα οποιασδήποτε ώρας – είναι σαν ένα μασάζ στο μυαλό σου. Το να το κουβαλάς μαζί σου είναι σαν να έχεις ένα φίλο σου κολλημένο στην τσάντα, πάντα να σε χαλαρώνει και να σε διασκεδάζει. Ζεις στο δικό σου κόσμο, μετά από μια καλή ανάγνωση, και η επιστροφή στο καλοκαίρι κάθε μέρα θα είναι πολύ πιο γλυκιά.

8. Τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου

Τελευταίο και καλύτερο, αλλά τα γυαλιά ηλίου αντίθετα με οποιοδήποτε είδος ρουχισμού ή αξεσουάρ, είναι το πιο εύκολο να πέσεις έξω χωρίς να το δοκιμάσεις. Μπορεί να ερωτευτείς 1 ζευγάρι γυαλιών και τότε να τα δεις πάνω σου και να μοιάζεις με έντομο που προσπαθεί να φυλάξει λεφτά για να κάνει πλαστική επέμβαση! Και μετά από ώρες, βρίσκεις τα σωστά, που σε κάνουν να δείχνεις υπέροχος/η, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, και το να βλέπεις άλλους μέσα από αυτά είναι το ιδανικότερο! Προσοχή: μόνο μέχρι να υπάρχει ήλιος.

Πηγή: studentbeans.com

Συγκεκριμένα για τις βουτιές σου στη θάλασσα, συμβουλεύσου: 8 must items στην τσάντα παραλίας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending