fbpx

Πώς να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ με την παρέα σου, χωρίς απαραίτητα να βγεις έξω!

Έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα καλοκαιρινά βράδια;

Έχετε γυρίσει όλα τα cafés με την παρέα σου και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό;

Ή πολύ απλά έχετε μείνει απένταροι από τις ασταμάτητες εξόδους;

Οι λύσεις ακολουθούν, για να κάνουν αξέχαστες
τις νύχτες με τους φίλους σας:

 

1
Προμηθεύσου με συσκευασίες παγωτών/ποτών σπίτι σου και κάλεσε φίλους

Κάνε το σπίτι σου το “παγωτάδικο/μπυραρία” της γειτονιάς. Κάνε συνδυασμούς με τους φίλους σου, απολαύστε το (με μέτρο), πιείτε μπυρίτσες, γελάστε ελεύθερα. Τουλάχιστον, τις “παρανομίες” θα τις κάνετε όλοι μαζί διασκεδάζοντας.

2
Περπατήστε σε πάρκο της γειτονιάς

wood chairs in the park

Ok, είπαμε “όχι έξω”, αλλά αν έχεις 1 πάρκο δίπλα από το σπίτι σου, μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Ειδικά αν είστε οι μόνοι ως παρέα, μέσα στη νύκτα (και αν δεν υπάρχουν κοντινά σπίτια) περπατήστε και θυμηθείτε την παιδική σας ηλικία. Κάντε κούνια, καθίστε σε παγκάκι,  γελάστε με την ψυχή σας. Το σίγουρο είναι πως θα χαλαρώσετε και θα κάνετε κάτι διαφορετικό.

3
Οργανώστε βραδιές καραόκε

Ειλικρινά, το γέλιο που θα προκύψει δεν συγκρίνεται. Ο λόγος; Επειδή μπορείτε να “εκδικηθείτε” τους φίλους σας για όσα σας έχουν κάνει μέχρι τώρα.

  • Αν είστε γένους θηλυκού: Για δοκιμάστε να βάλετε στα αγόρια της παρέας γυναικεία τραγούδια, με λίγο τσιφτετέλι και τραγικά γυρίσματα στη φωνή (Trust me, it works!)
  • Αν είστε γένους αρσενικού: Κρίμα δεν είναι τα κορίτσια της παρέας να μη δοκιμάσουν 1 Σφακιανάκη, Μητροπάνο ή ακόμη και Καζαντζίδη; Ο θάνατος των τραγουδιών αναμένεται στο προσεχές μέλλον!

4
Αρχίστε το ξέφρενο χορό

Αν δεν έχετε ταλέντο στο τραγούδι, σίγουρα ξέρετε πώς να λικνίσετε το κορμάκι σας. Παρομοίως με το προηγούμενο, εκμεταλλευτείτε το φύλο των φίλων σας για ξεκαρδιστικές ερμηνείες. Θέστε διαγωνισμούς, όπως τα battles, και ας νικήσει ο καλύτερος. Μια κριτική επιτροπή θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμη.

5
Παίξτε Taboo (οποιασδήποτε κατηγορίας)

Είτε πρόκειται για παντομίμα είτε για περιγραφή λέξεων, ένα είναι το σίγουρο. Ο ανταγωνισμός, τα σαρδάμ στις λέξεις, η ανικανότητα να μιμηθείς κάτι γελοίο, θα σας κάνει να κυλιέστε στα πατώματα από τα γέλια. Συν του ότι θα αποδείξετε τις ικανότητες σας σε υποκριτική και σε πλούσιο λεξιλόγιο!

6
Δείτε μια ταινία που έχετε αγαπήσει ή που είναι κλασσική στο είδος της

Αν είστε π.χ. η παρέα που τρελαίνεται με τις κωμωδίες, δεν μπορείτε να παραλείψετε τις ταινίες:

  • Hangover
  • Dumb and Dumber
  • Tropic Thunder
  • American Pie
  • Borat
  • There’s Something About Mary
  • Meet the Parents
  • Home Alone

Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ψηφίστε και αφιερώστε μια νύκτα με ποπ κορν στο σπίτι κάποιου από την παρέα, γελώντας χωρίς φόβο για παρεξηγήσεις.

 

Είμαι σίγουρη πως η κάθε παρέα μπορεί να σκεφτεί ακόμη περισσότερους δημιουργικούς τρόπους για να περάσει τα βράδια της.  Kαλό είναι μια στο τόσο να ξεφεύγουμε από τα καθιερωμένα.

Ο χρόνος δεν έρχεται πίσω! 😉

 

Δες επίσης: Πώς να είσαι η ψυχή της παρέας, με ελάχιστη προσπάθεια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending