fbpx

Mundial: Ανέτοιμη η Εθνική Ελλάδος (VIDEO)

Η ψεσινή βραδιά ήταν ιδανική για όσους πίστευαν στις εκπλήξεις. Γκολ, ανατροπές και ντέρμπυ είναι ο απόηχος ακόμη μίας πετυχημένης αγωνιστικής.

Κολομβία – Ελλάδα 3 – 0

Κάνουμε αρχή με τον αγώνα της εθνικής Ελλάδος που παρουσιάστηκε επιεικώς μέτρια και πλήρωσε την αδράνεια της. Λάθη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος ο οποίος λογοκρίθηκε από πολλούς για τις λανθασμένες επιλογές του. Παιχνίδι κέντρου κυρίως με την Κολομβία να ευστοχεί στις επιθέσεις τις και να παίρνει μια ευρεία νίκη με τους Αρμέρο, Γκουτιέρεζ και Ροντρίγκεζ να διαμορφώνουν το σκορ στο 6’, 58’ και 90+3’ αντίστοιχα.

ΒΙΝΤΕΟ:

http://youtu.be/AbKi97c_8nU

Ουρουγουάη – Κόστα Ρίκα 1 – 3

Η Κόστα Ρίκα πέτυχε την έκπληξη της βραδιάς κερδίζοντας την Ουρουγουάη με 3 – 1. Παρόλο που πήρε προβάδισμα στο 24’ με πέναλτι του Καβάνι, η Ουρουγουάη κατέβασε ρυθμούς και πλήρωσε με 3 γκολ την αδράνεια της. Οι Κάμπελ, Ντουάρτε και Ουρένα σημείωσαν τα γκολ στο 54’, 57’ και 84’ αντίστοιχα.

ΒΙΝΤΕΟ:

http://youtu.be/On9KzBazHIg

Αγγλία – Ιταλία 1 – 2

Στο ντέρμπυ της ψεσινής αγωνιστικής όπου δεν υπήρχε φαβορί και ουτσάιντερ η Ιταλία επικράτησε της Αγγλίας με 2 – 1 με γκολ των Μαρκίσιο στο 35’ και Μπαλοτέλι στο 50’. Ο Στάριτζ κατάφερε να ισοφαρίσει δύο λεπτά μετά το γκολ της Ιταλίας στο 37’ αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να φέρει βαθμούς στην ομάδα του. Συνοπτικά καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

ΒΙΝΤΕΟ:

http://youtu.be/PQponhvvLCU

Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία 2 – 1

Ακόμα ένα παιχνίδι στον όμιλο της Ελλάδας όπου η Ακτή Ελεφαντοστού έφερε τα πάνω κάτω με την ανατροπή με 2 – 1 στο παιχνίδι με την Ιαπωνία. Ο Χόντα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του αρκετά νωρίς στο 16’ αλλά Μπόνυ και Τζερβίνιο άλλαξαν τα εις βάρος τους δεδομένα μέσα σε 2 λεπτά στο 64’ και στο 66’ αντίστοιχα.

ΒΙΝΤΕΟ:

http://youtu.be/-nGZsqcpEXY

Οι αποψινοί αγώνες:

Ελβετία – Εκουαδόρ 19:00
Γαλλία – Ονδούρα 22:00
Αργεντινή – Βοσνία 01:00

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending