fbpx

Mundial: Πρώτο δείγμα από Αργεντινή και Γαλλία (VIDEO)

Το συνεχές σκοράρισμα δεν λέει να σταματήσει στο φετινό Mundial δίνοντας έτσι στον κόσμο το θέαμα που θέλει να δει.

 

Ελβετία – Εκουαδόρ   2 – 1

Το Εκουαδόρ πήρε προβάδισμα στο σκορ μετά από κεφαλιά του Βαλένσια στο 22’ και κράτησε το σκορ αυτό μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 48’ του αγώνα ο Μεχμέντι ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και στο 90+3’ ο Σεφέροβιτζ χάρισε την νίκη και τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zj8n7

 

Γαλλία – Ονδούρα   3 – 0

Η Ονδούρα έδειξε πως δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την Γαλλία και επέλεξε να το κάνει με σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετά αχρείαστα τάκλιν. Η τακτική της κάθε άλλο παρά πετυχημένη ήταν αφού έμεινε νωρίς με 10 παίχτες (στο 43’) και η Γαλλία βρήκε τον τρόπο να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη. Το πρόσωπο του αγώνα Καρίμ Μπενζεμά θα μπορούσε να είχε χρεωθεί και με τα τρία γκολ αλλά η τεχνολογία γραμμής δεν τον άφησε αφού πλέον φαίνεται ξεκάθαρα τι γίνεται στην γραμμή της εστίας. Ο Μπενζεμά ευστόχησε σε πέναλτι στο 45’, έπιασε κεφαλιά στο 48’ χτύπησε στο δοκάρι και γλίστρησε από τα χέρια του τερματοφύλακα της Ονδούρας και στο 72’ σημείωσε το τελικό 3 – 0.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zjuat

 

Αργεντινή – Βοσνία / Ερζεγοβίνη   2 – 1

Στο παιχνίδι που κράτησε ξύπνιους αρκετούς από εμάς η Αργεντινή πήρε προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Κολασίνας στο 3ο’ λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μέσι με σουτ έξω από την περιοχή ξαλάφρωσε τους οπαδούς της Αργεντινής σημειώνοντας το 2 – 0 αρκετή ώρα μετά (στο 65’) και ο Ιμπίσεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1 στο 85’.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zjwvl

 

Επόμενοι Αγώνες

Γερμανία – Πορτογαλία      19:00

Ιράν – Νιγηρία                    22:00

Γκάνα – ΗΠΑ                       01:00

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending