fbpx

Τι αναμένεται να δεις σίγουρα στις παραλίες φέτος (αν δεν το έχεις δει ακόμη)

Ως παραδοσιακός Κύπριος έχεις συνηθίσει σε συγκεκριμένα “θεάματα” όταν έρχεται η στιγμή να αράξεις δίπλα στο κύμα. Το θέμα είναι, ποια από αυτά σε ενδιαφέρουν και φέτος, ή ποια έχουν καταντήσει κουραστικά μόνο και μόνο στη σκέψη τους. Τουλάχιστον, πάντα υπάρχει τρόπος να τα αποφύγεις. Ποια είναι αυτά;

 

1. Μια παραδοσιακή ομπρέλα με σήμα γνωστής μάρκας/εταιρείας

IMG_4268_280

Δεν γίνεται να κατοικείς στην Κύπρο και να μην έχεις προμηθευτεί μία ομπρέλα ΚΕΟ, Kellogs, Coca Cola κτλ. Αν δεν το έχεις κάνει εσύ, σίγουρα το έχουν φροντίσει οι γονείς σου. Δεν αμφισβητώ την αναγκαιότητα της ομπρέλας. Ειδικά σε περιόδους κρίσεις που το να ενοικιάσεις μία είναι ακριβότερο από το να την αγοράσεις από αλλού. Αλλά είναι must να βλέπεις τις συγκεκριμένες ομπρέλες να βρίσκονται ακόμη και στην πιο απόμακρη παραλία. That’s Cyprus my friend!

 

2. Τα “άσπρα σώματα” από το αντηλιακό που δεν έχει απορροφηθεί

face-sun-cream-sunglasses-02112011  IMG_0151_thumb

Ανεξάρτητα με το χρώμα του δέρματος, δεν είναι λίγες οι φορές που θα δεις κάποιον να είναι πασαλειμμένος από πάνω ως κάτω με το αντηλιακό του, και βγαίνοντας από τη θάλασσα να είναι φτυστός ο Casper το φαντασματάκι! Μια συμβουλή: ή θα προμηθευτείτε με αντηλιακά σε μορφή σπρέι που απορροφούνται αμέσως, χωρίς να αφήνουν σημάδια, ή θα βάλετε αντηλιακό μισή ώρα πριν την παραλία (όπως είναι και το πιο σωστό).

 

3. Οι γυναίκες που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία με τα μαγιό τους

plazhi1

Είναι και εκείνες οι “σεμνές” που έχουν αποφασίσει να δείξουν ότι καλό τους έχει δώσει ο Θεούλης (και κανένα νυστέρι πλαστικού) σε κοινή θέα. Κάποιες αποφασίζουν να είναι topless, κάποιες να δείξουν λίγο πισινό περισσότερο (τάχα για να μαυρίσουν καλύτερα). Μα ποιο νομίζετε ότι ξεγελάτε; Σίγουρα η θέα τους δεν περνά απαρατήρητη από τον αντρικό πληθυσμό.

 

4. Οι άντρες που είναι πιο πρησμένοι και από τους επίσημους bodybuilders

new-2014-Sexy-Men-Beach-Shorts-Surfer-s-Beach-Pants-swimwear-bermuda-surfing-shorts-boardshorts-Casual

Έχουν αφιερώσει ώρες στα γυμναστήρια, έχουν πιει – και τι δεν έχουν πιει– αρκετά συμπληρώματα, τώρα ήρθε η στιγμή να το χαρούν κι αυτοί οι καημένοι. Τι κι αν ζουν σε μία από τις χώρες της μπυροκοιλιάς; Αυτοί οι αισιόδοξοι νεαροί – επειδή η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 30 κατά μέσο όρο– ανυπομονούν να εντυπωσιάσουν, παίζοντας ρακέτες, ποδόσφαιρο στην άμμο, βόλεϊ  και περπατώντας κατά μήκος της παραλίας. Ρίξτε τους 1 βλέμμα, το αξίζουν!

 

5. Τα αδιάκριτα βλέμματα από πάνω μέχρι κάτω (ιδίως πίσω από γυαλιά ηλίου)

the-21-best-sunglasses-for-men-1092880-TwoByOne

Ανεξαρτήτως φύλου, είναι γνωστό πως ο λαός μας δεν δείχνει να ντρέπεται όσο αφορά το “κοίταγμα“. Ακόμη κι οι παντρεμένοι το κάνουν! Δεν είναι κρίμα κι άδικο, μια φορά το χρόνο που έχεις την ευκαιρία να θαυμάσεις, να έχεις και ένα σχέδιο πίσω από αυτό; Χαρακτηριστικά γυαλιά Ray Ban, με επικάλυψηκαθρέφτη” κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά όλων όσων θέλουν γίνονται αδιάκριτοι. Συναγερμός: γίνονται ιδιαίτερα εμφανείς σε στιγμές που κάποιος/α εισέρχεται ή εξέρχεται από τη θάλασσα.

 

Αυτά και άλλα τόσα είναι παραδείγματα ότι όσο κι αν έχουμε βαρεθεί, συνεχίζουμε να ακολουθούμε τα ίδια κάθε χρόνο. Αυτή είναι η κουλτούρα μας όμως, whether we like it or not! 😎

 

Κι αν έχεις πραγματικά εκνευριστεί πολλές φορές, μην παραβλέψεις το: Νεύρα το καλοκαίρι; Όλα όσα μας εκνευρίζουν λίγο-πολύ όλους!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending