fbpx

Mundial: Αποχαιρετούμε την Ισπανία και άλλες 2 χώρες (VIDEOS)

Αρκετά γκολ, ανατροπές, αποκλεισμοί και ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές μας χάρισε η ψεσινή αγωνιστική εξιτάροντας ακόμη περισσότερο την αγωνία των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον πλανήτη.

 

Αυστραλία – Ολλανδία   2 – 3

Ένα παιχνίδι που όλοι απόλαυσαν με 5 γκολ, 2 ανατροπές και αρκετές φάσεις. Η Ολλανδία προηγήθηκε στο σκορ με τον Άριεν Ρομπέν στο 20’ για να ισοφαρίσει 1 λεπτό αργότερα με ένα πανέμορφο γκολ στην κίνηση από τον Κέιχιλ. Στο 54’ η Αυστραλία έκανε την πρώτη ανατροπή με γκολ του Τζέντινακ που ευστόχησε στο πέναλτι. Φαν Πέρσι και Ντιπεϊ ανάτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα στο 58’ και 68’ αντίστοιχα αφήνοντας έτσι την Αυστραλία εκτός διοργάνωσης.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zsoew

 

Ισπανία – Χιλή   0 – 2

Εκεί που όλοι περίμεναν την αντίδραση της Ισπανίας μετά το 5 – 1 από την Ολλανδία, η φορμαρισμένη Χιλή με τον Αλέξις Σάντσες σε κέφια δεν της το επέτρεψαν. Η Χιλή προηγήθηκε σε μια περίοδο που δεν πίεσε ιδιαίτερα και αυτό έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Βάργκαζ και Αρανγκουίζ σημείωσαν τα γκολ της Χιλής στο 20’ και 43’ αντίστοιχα. Η Ισπανία έδειξε να έχει πολλά να διορθώσει για τις επόμενες διοργανώσεις. Η Χιλή αφήνει εκτός της Ισπανία με ένα από τα φαβορί να εγκαταλείπει την κούρσα πριν καν ξεκινήσει.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zsxt5

 

Καμερούν – Κροατία   0 – 4

Η Κροατία συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και αυτή την φορά ανταμείφτηκαν οι προσπάθειες τους. Ο Όλιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’ και ο Πέρισιτς διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 48’. Από εκεί και έπειτα ο Μάντζουκιτς ανάλαβε την υπόθεση και με δύο προσωπικά του γκολ στο 61’ και 73’ καθάρισε το παιχνίδι, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του και άφησαν έτσι εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Καμερούν.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zt3ee

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού   19:00

Ουρουγουάη – Αγγλία   22:00

Ιαπωνία –  Ελλάδα 01:00

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending