fbpx

Mundial: Τα αντίο συνεχίζονται, η Ελλάδα ελπίζει (VIDE0S)

Οι πρόωρες αποχωρήσεις από την διοργάνωση συνεχίζονται με την Αγγλία να είναι η 4η ομάδα που αποκλείεται από το φετινό Mundial. Η Ελλάδα από την άλλη ελπίζει στο τελευταίο αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού για την πρόκριση.

 

Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού   2 – 1

Ένας αγώνας με πάρα πολλά τρεξίματα και 3 γκολ στο δεύτερο μέρος. Η Κολομβία προηγήθηκε με 2 γκολ των Ροντρίγκεζ και Κουιντέρο στο 64’ και 70’ αντίστοιχα. Η Ακτή πίεσε στα τελευταία λεπτά αλλά το γκολ του Ζερβίνιο στο 73’ δεν ήταν αρκετό για να τους χαρίσει την νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ακτή μπαίνει σε μπελάδες αφού τυχόν ήττα της από την Ελλάδα την αφήνει εκτός διοργάνωσης.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zut1s

 

Ουρουγουάη – Αγγλία   2 – 1

Ένα παιχνίδι όπου η Αγγλία έπαιζε μπάλα μόνο όταν η Ουρουγουάη έσβηνε τις μηχανές της. Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες που πέτυχε 2 γκολ στο 39’ και στο 85’ η Ουρουγουάη έφτασε στην νίκη. Το γκολ του Ρούνεϊ στο 75’ δεν ήταν αρκετό για να δώσει βαθμό στην χώρα του αφού η επιθετική γραμμή της Ουρουγουάης με Καβάνι και Σουάρες δεν τους το επέτρεψε. Η Αγγλία αποχαιρετά το Mundial και η Ουρουγουάη θα τα δώσει όλα για όλα στο τελευταίο της παιχνίδι.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x1zv0en

 

Ιαπωνία – Ελλάδα   0 – 0

Τα φοβερά και κραυγαλέα αμυντικά αλλά και κάποια μεσοεπιθετικά λάθη καθορίζουν το 0 – 0 ως ένα σκορ όαση. Η κόκκινη κάρτα του Κατσουράνη μόλις στο 38’ του αγώνα μόνο χρήσιμη δεν ήταν για την εθνική Ελλάδας που καλείται να αλλάξει πρόσωπο στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού αν θέλει να πάρει την νίκη και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αρκετές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες για την Ιαπωνία της οποίας το σενάριο πρόκρισης εξαρτάται καθαρά από τον αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://youtu.be/RYiF3vHYsaw

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ιταλία – Κόστα Ρίκα    19:00

Ελβετία – Γαλλία          22:00

Ονδούρα – Εκουαδόρ  01:00

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending