fbpx

5 tips για να είσαι πάντα on-time!

Είσαι και εσύ από αυτούς που πάντα φτάνουν αργοπορημένοι στα ραντεβού τους;  Που η παρέα σου,  σου λέει μισή ώρα πιο γρήγορα από την συμφωνημένη ώρα για να διασφαλίσουν πως θα είσαι εκεί; Ακόμα όμως και αν εσύ στα ραντεβού σου είσαι ” Άγγλος” σίγουρα κάποιο άτομο από την παρέα σου θα έχει αυτή την ” κακή συνήθεια” . Διάβασε 5 τρόπους για να είσαι πάντα στην ώρα σου:

 

1. Ετοιμάσου από πριν:

tumblr_m66yl01Q521r4fuk0

Ένας από τους βασικούς λόγους της αργοπορίας σου είναι ο χρόνος που ξοδέυεις να ετοιμαστείς. Βρες από πριν τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις και ό,τι άλλο θα χρειαστείς μαζί σου και τοποθέτησε τα σε ένα εμφανές σημείο. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αφιερώσεις ώρες ολόκληρες μπροστά στην ντουλάπα σου ψάχνοντας τον κατάλληλο συνδυασμό.

 

2. Υπολόγισε τον χρόνο σου: 

160407208

Αρχικά δεν ξεκινάμε για το προκαθορισμένο ραντεβού 5 λεπτά πριν όσο σύντομη και να είναι η απόσταση! Μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο που να σε καθυστερήσει. Υπολόγισε τον χρόνο που θα χρειαστείς έτσι ώστε να φτάσεις έγκαιρα.  Λάβε  υπόψη σου και  τον παράγοντα ” κίνηση ” αλλά και τον παράγοντα ” πάρκινγκ “.

 

 

3.  Κοιμήσου καλά: 

bill-murray-beating-alarm-clock

Φρόντισε να μην ξενυχτήσεις αν την επόμενη μέρα έχεις ένα σημαντικό ραντεβού!  Ειδικά όταν σε περιμένει μια γεμάτη μέρα φρόντισε να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 8 ώρες το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε να έχεις ένα εύκολο ξύπνημα το πρωί. Όσο εύκολο μπορεί να είναι!

 

 

4. Επιβράβευσε τον εαυτό σου: 

tumblr_mm5vpmqorr1r5xzspo1_500

Εδικά αν δεν το κάνει κανείς άλλος! Κάθε φορά που καταφέρνεις να είσαι στην ώρα σου επιβράβευσε τον εαυτό σου! Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να κόψεις αυτή την συνήθεια όμως το συναίσθημα της μικρής σου νικής  θα σε επιβραβεύσει.

 

 

5.  Αναλογίσου την εντύπωση που αφήνεις στους άλλους:   

images (1)

Ακόμα και αν δεν το κάνεις επίτηδες η συνεχής αργοπορία εκνευρίζει τους γύρω σου . Προσπάθησε να μπείς στην θέση τους και σκέψου πώς θα σου φαινόταν μια αντίστοιχη συμπεριφορά.  Σίγουρα δεν είναι και το πιο ωραίο να διαβάζεις στα πρόσωπα των γύρω σου την αγανάκτηση και τον θυμό όταν επιτέλους φτάνεις στο ραντεβού.
Αν μέσα από αυτό το άρθρο αναγνώρισες τον εαυτό σου, δοκίμασε να ακολουθήσεις αυτά τα 5 βήματα για να μην ξανακαθυστερήσεις πoτέ σε ραντεβού!  Μην ξεχάσεις να το μοιραστείς με τους αργοπορημένους φίλους σου!

Διάβασε ακόμη και το σχετικό άρθρο: Τι να κάνεις για να είσαι πάντα και παντού στην ώρα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending