fbpx

6+1 ενδείξεις ότι είσαι ερωτευμένος/η

Ο έρωτας είναι ένα υπέροχο συναίσθημα το οποίο όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, το έχουμε βιώσει μία ή και περισσότερες φορές.  Ακόμη και μετά την πρώτη φορά, μας προκαλεί σύγχυση. Είμαι όντως ερωτευμένος/η ή είναι απλά ένας ενθουσιασμός; Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχουν συνταγές ή κανόνες που να δηλώνουν ότι είσαι ερωτευμένος/η.  Υπάρχουν όμως, βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι την έχεις «πατήσει» μαζί του/της.

 

1. Εξουσιάζει τη σκέψη και το μυαλό σου

ecardufda2b_24986

Αυτό είναι ίσως από τα πιο προφανή σημάδια ότι τον/την έχεις ερωτευτεί.  Στο μυαλό σου κυριαρχεί ένα και μόνο πρόσωπο.  Στο κολλέγιο, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, όταν διαβάζεις, όταν ακούς μουσική, όταν γυμνάζεσαι, όταν οδηγείς σκέφτεσαι αυτόν/ην και μόνο αυτόν/ην. Αναπολείς το τι σου είπε, πώς σου μίλησε, πώς σε κοίταξε, έχεις συνεχώς το πρόσωπό και τη μορφή του στο μυαλό σου, διαβάζεις τα μηνύματά του/της ξανά και ξανά, συνδέεις τα πάντα με αυτόν/ην.  Ακόμα και όταν θα αγοράσεις κάτι για σένα το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι αν θα του/της άρεσε.

 

 

2. Θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί του/της

I-m-all-yours-3-random-22016523-1920-1200

Το πρόγραμμα σου είναι πιεσμένο με μαθήματα, διαλέξεις, εργασίες, projects, διάβασμα, εξεταστικές, δουλειά, υποχρεώσεις.  Τίποτα από όλα αυτά όμως, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να τον/την δεις.  Ψάχνεις να βρεις ελεύθερο χρόνο και αναζητάς τρόπους για να είστε συνεχώς μαζί.  Δεν σε νοιάζει τι ακριβώς θα κάνετε, φτάνει να είστε μαζί.  Ακόμα και το να πας περπατητός μέχρι το περίπτερο για να αγοράσεις τσιγάρα για ‘σένα θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

 

 

3. Η διάθεσή σου αλλάζει

23

Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι όταν κάποιος είναι ερωτευμένος είναι ανεβασμένος και  πετάει στα σύννεφα.  Όταν, είσαι ερωτευμένος βλέπεις τα πράγματα αλλιώς.  Προβλήματα, άγχος, ρουτίνα, στρες εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Όταν είσαι μαζί του/της αισθάνεσαι να πετάς και δεν σε νοιάζει για τίποτα και για κανένα.

 

 

4. Αποκτάς μνήμη ελέφαντα

tumblr_myhv9bWCV71rnmlpto1_400

Εκεί που δυσκολεύεσαι να θυμηθείς τι είχες φάει την προηγούμενη μέρα ξαφνικά θυμάσαι πολλές λεπτομέρειες από τις συζητήσεις που κάνατε, θυμάσαι τι φορούσε, πώς συμπεριφέρθηκε.

 

 

5. Γίνεσαι fan της τεχνολογίας

22

Τσεκάρεις κάθε τρεις και λίγο στο κινητό, στο tablet, στο computer όλα τα πιθανά σημεία που θα μπορούσε να σου αφήσει μήνυμα:  το Facebook, το Twitter, το Viber, το Skype. Ακόμα και τα email σου ελέγχεις επί καθημερινής βάσεως.

 

 

6. Φροντίζεις και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την εμφάνισή σου

21

Δεν λυπάσαι να ξοδέψεις τα ελάχιστα pocket money σου για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ή να αγοράσεις το άρωμα ή κολόνια που του/της αρέσει.  Ξημεροβραδιάζεσαι στο γυμναστήριο, στις αισθητικούς και στα spa.  Για να μην πούμε ότι πριν από το κάθε ραντεβού δοκιμάζεις δεκάδες διαφορετικά σύνολα (κυρίως οι γυναίκες) και τίποτα από αυτά δεν σου αρέσει και περνάς περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη να κοιτάζεσαι ξανά και ξανά παίρνοντας διάφορες πόζες για να δεις πώς θα φαίνεσαι και αν θα αρέσεις ή όχι.

 

 

7. Όσο διαβάζεις αυτό το άρθρο, σκέφτεσαι αυτόν/ήν και μόνο αυτόν/ήν

20

Θα σου ευχηθώ να το ζήσεις, αγαπητό StudentLife Girl or Boy.  Αυτό που νιώθεις είναι καταπληκτικό και μην σκέφτεσαι πού θα καταλήξει.

 

Κι αν πράγματι έχεις ερωτευτεί, μη ξεχάσεις να συμβουλευτείς και το άρθρο: Δεν σου κάνω τον Άγιο: Όταν τα 2 φύλα βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending