fbpx

Mundial: Ο Εφιάλτης ζωντάνεψε για τα καλά (VIDEO)

Δύο πράγματα φοβούνταν οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι κατά την έναρξη του φετινού Mundial. Το πρώτο ήταν ο διασυρμός από κάποια καλή ομάδα και το δεύτερο το ενδεχόμενο η Αργεντινή να σηκώσει το τρόπαιο στο Μαρακανά. Το πρώτο εφιαλτικό σενάριο έγινε πραγματικότητα αφού η Βραζιλία δεν έλεγε να μάθει από τα λάθη της και κατέληξε στην συντριπτική ήττα από την Γερμανία με 7 – 1. Ο Μιούλερ άνοιξε το χορό των τερμάτων μόλις στο 11ο λεπτό και ο Κλόσε έγραψε ιστορία ως ο καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο Mundial σημειώνοντας το 16ο του γκολ και το 2 – 0 για την Γερμανία στο 23’. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο διασυρμός της Βραζιλίας με τον Τόνι Κρόος να σημειώνει δύο γκολ στο 24’ και 26’ και ο Κεντίρα να κάνει το 0 – 5 μόλις στο 29’ της αναμέτρησης. Ο Σιούρλε έδειξε την ανεβασμένη του απόδοση με δύο προσωπικά γκολ στο 69’ και 79’ και η Βραζιλία κατάφερε να σημειώσει το γκολ της τιμής ( όσο γίνεται αυτό ) με τον Όσκαρ στο 90’.

Άκρως αποτελεσματική και σοβαρή εμφάνιση από την ανεβασμένη Γερμανία:

Tραγική εμφάνιση για τη Βραζιλία που εκτός από το διεθνές κράξιμο, δέχεται και κράξιμο από δικούς της ανθρώπους που ήταν αντίθετοι από την αρχή με την μη χρησιμοποίηση Κακά, Ροναλντίνιο και άλλους σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Παίχτες οι οποίοι θα αντιλαμβάνονταν την σοβαρότητα των παιχνιδιών αυτών και θα μάτωναν ευχαρίστως για την φανέλα. Το πρώτο εφιαλτικό σενάριο πέρασε για την Βραζιλία επώδυνα και πλέον όλοι περιμένουν τον αποψινό αγώνα της Αργεντινής κόντρα στην Ολλανδία στις 23:00 για να δουν αν θα πρέπει να ανησυχούν και για το δεύτερο σενάριο το οποίο θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τους Βραζιλιάνους φίλαθλους.

Στην φωτογραφία του άρθρου βλέπουμε την Βραζιλία του Ριβάλντο, Ρονάλντο και Ροναλντίνιο που κέρδισαν την Γερμανία στον Τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2002 και δεν έχει σχεδόν καθόλου κοινά με την σημερινή Βραζιλία.

 

http://dai.ly/x213x5l

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending