fbpx

Μόνος/η; 3 απλά βήματα για να ΜΗΝ μείνεις μόνος/η αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που η ερωτική διάθεση βρίσκεται στο ζενίθ. Τόσο ο καυτός ήλιος της Κύπρου, όσο και οι μαγευτικές παραλίες του νησιού, δημιουργούν το πιο κατάλληλο σκηνικό για μια νέα σχέση!

Αντί λοιπόν να είστε μόνοι/ες, σπαταλώντας το χρόνο σας κάνοντας χαζά πράγματα, όπως: το να κάθεστε μέσα κλεισμένες, μπροστά απ’την τηλεόραση, ή ακούγοντας τις φιλενάδες σας και φίλους σας να σας διηγούνται για το πώς περνάνε τις διακοπές τους και εσείς απ’ την άλλη να μην έχετε τίποτα να διηγηθείτε, κάντε κάτι για να αλλάξετε αυτή την μίζερη κατάσταση.. TΩΡΑ! Αν δεν έχετε κάτι στα υπόψιν, ακολουθήστε τις πιο κάτω συμβουλές και δεν θα βγείτε χαμένοι/ες:

  1. Change way of thinking: Είναι αποδεδειγμένο ότι ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε επηρεάζει άμεσα την διάθεση αλλά και την συμπεριφορά μας  προς τους γύρω μας.positive-thought1

Η απαισιοδοξία και οι αρνητικές σκέψεις δημιουργόυν εμπόδια στην προσπάθεια να βρείτε το καλοκαιρινό σας έρωτα! Αυτό είναι αποτέλεσμα του γεγονότος, ότι επαναλαμβάνουμε στον εαυτό μας τα αρνητικά του, επί καθημερινής βάσεως, επηρεάζοντας την προσωπικότητά μας και ως επακόλουθο, μας γίνεται πεποίθηση. Ακολούθως, επηρεάζει την συμπεριφορά μας, αλλά και την αυτοπεποίθησή μας. Η αυτοπεποίθηση αποτελεί απαραίτητο συστατικό για μια καλοκαιρινή σχέση!

2. Τραβήξτε τα βλέμματα με το μοναδικό σας στυλ: 

pic_197911038

Οι άντρες εκ φύσεως τους ερωτεύονται πρώτα με το μάτι. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα ωραίο παρουσιαστικό, αναδεικνύοντας  το προσωπικό σας στύλ και χαρακτήρα. Ένα ακόμα στοιχείο που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, είναι ο αέρας που αποπνέει μια κοπέλα. Το body language! O τρόπος που κοιτάτε, το ειλικρινές και γεμάτο αυθορμητισμό χαμόγελο, αποδεικνύουν μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάτι που ελκύει πολύ τους άντρες.

 3. Go out!: 

about

Kαλοκαίρι είναι, ξεκολλήστε από το σπίτι! Βγείτε, διασκεδάστε, και πείτε ναι σε όποια πρόταση σας γίνεται για βόλτα και έξοδο.  Δεν έχει σημασία το πόσο όμορφη γυναίκα είσαι, εάν είσαι συνεχώς κολλημένη στο καναπέ με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι! Οργάνωσε λοιπόν κανένα beach party με τους φίλους σου, οργάνωσε καμιά εξόρμηση με παρέα και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να χαρεί λιγάκι, περνώντας κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς, κάνοντας έτσι το φλέρτ να είναι πιο εύκολο!

Μάθετε λοιπόν να απολαμβάνετε το τώρα και προσπαθήστε να ξεφύγετε απο τα συνηθισμένα. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια και την καλή διάθεση του καλοκαιριού, και αλλάξτε τα ΟΛΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Για περισσότερη βοήθεια, μη ξεχάσεις να δεις και το άρθρο: 5 σημαντικές συμβουλές που κάποτε ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις από κάποιον!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending