fbpx

Κωμικο-τραγικές καταστάσεις στα φοιτητικά σπίτια!

Ως φοιτητές βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.  Πέφτουμε σε ανάγκες που υπό άλλες περιπτώσεις δεν πρόκειται να συναντούσαμε, αλλά what happens in a student apartment ….Stays in ..spotlight! ! Aς δούμε τις πιο αστείες των περιπτώσεων.

1. Σου τελειώνει ο καφές και τρέχεις με πιτζάμες στην υπεραγορά, αλλά ντρέπεσαι να ζητήσεις από το γειτονικό διαμέρισμα.

2. Καις το φαγητό επειδή μιλάς στο chat γεμίζει το σπίτι καπνό, ανοίγεις τις μπαλκονόπορτες διάπλατα, ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ και οι γείτονες από τις απέναντι πολυκατικοίες νομίζουν ότι έχεις τρελαθεί.

stock-photo-toast-the-toast-was-burnt-burnt-toast-at-breakfast-143677150

3. Αφού κάνεις μπάνιο αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις ξεχάσει να φέρεις απο το πατρικό καθαρές πετσέτες και σκουπίζεσαι με εκχμ … πετσέτες κουζίνας.

4. Βαριέσαι να πλενεις πιάτα και ποτήρια και τρως σε πλαστικά μιας χρήσης (Μην ξεχνάς την ανακύκλωση

IMG10551688

5. Σου έχουν απομίνει 5 ευρώ ,εχεις λιγουρευτεί σουβλάκια και έχει βγει το αγαπημένο σου περιοδικό …αντε τα βγάζεις πέρα με το δίλημμα… Ξεχνάς οτι το αυτοκίνητο θέλει βενζίνη για να πας πισω στην πόλη σου.

No_Money_Down

6. Υπόσχεσαι στους φίλους σου οτι το βράδυ αφού μαγειρέψεις θα τους καλέσεις για φαγητό.  Δεν τους καλείς ποτέ.  Το φαγητό ήταν απλά ΑΗΔΙΑ.  Δεν σε ρωτούν πότε.  Αλληλεγγύη φοιτητών.

7. Το αλκόολ τα θεραπεύει όλα… ΟΛΑ ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις.

8. Kάποιες μέρες ζεις απλά με παγωτό.

ice-cream-cones

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending