fbpx

Με το δεξί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο αγώνας μεταξύ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Frederick σήμανε την αρχή του Παγκύπριου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε με το δεξί αφού επικράτησε με 3 – 1 σετ παίρνοντας έτσι την πρώτη του νίκη.

Το 1ο σετ κύλησε σε ισοδύναμους ρυθμούς με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει την νίκη με 25 – 23.

Το κακό ξεκίνημα του 2ου  σετ στοίχησε στην νικητήρια ομάδα αφού έχασαν με 25 – 11 με το Frederick να εκμεταλλεύεται το μούδιασμα της αντίπαλης ομάδας.

Το 3ο σετ ξεκίνησε με λάθη και από τις δύο ομάδες δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να σταθεί στα πόδια του και να κερδίσει το 3ο σετ με 25 – 20.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο 4ο σετ με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να είναι πιο αποτελεσματικό και να φτάνει στην νίκη με 25 – 14 σκορ το οποίο δεν προήλθε τόσο εύκολα όσο δηλώνει.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Φραγκιαδάκης Π, Ιακώβου Χ, Παπαδάκης Κ, Χατζιαθανασίου Α, Βιρίδης Μ, Καζουλάκης Γ, Λεωνίδου Η, Γεωργίου Γ, Παπαδημητρίου Δ, Γιαννουρής Γ.

Προπονητής: Άρτεμις Παυλίδου

 UNIC-TEAM

 

Frederick: Νικοδήμου Α, Σταύρου Χ, Δημητρίου Ν, Θεοφίλου Δ, Ιερίδης Γ, Ιγνατίου Α, Ζαχαρία Κ, Καλαφάτης Κ, Οικονομίδης Α, Πατίχης Ν, Σάββα Σ.

Προπονητής: Μαρίνος Μπέρος

FREDERICK-TEAM

 

Φωτογραφικό Υλικό:

UNIC - FRED 1

UNIC - FRED 2

UNIC - FRED 3

UNIC - FRED 4

UNIC - FRED 5

UNIC - FRED 6

UNIC - FRED 7

UNIC - FRED 8

UNIC - FRED 9

UNIC - FRED 10

UNIC - FRED 11

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending