fbpx

UNI SPORTS: Κερδοφόρο ταξίδι για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Uclan University υποδέχθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον πρώτο του αγώνα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με 4 – 2.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε κεφάλι στο σκορ από το 8ο μόλις λεπτό με τον Σοφοκλή Πολυβίου ενώ 6 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Nwobobo Uchpnna.

Το Uclan University κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2 – 1 στο 61’ με τον Μόδεστο Σωτηρίου αλλά 2 λεπτά αργότερα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου απάντησε με γκολ του Κυριάκου Χρίστου ανοίγοντας την διαφορά στα 2 γκολ και πάλι.

 Στο 70’ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σφράγισε την νίκη του σημειώνοντας και 4ο γκολ, και 2ο  προσωπικό του Nwobobo Uchpnna, ενώ το Uclan University κατάφερε στο 81’ να μειώσει με τον Σέργιο Αβραάμ, στο τελικό 2 – 4.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

UCLAN: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Γιώργος Μ, Αντωνίου Κ, Γεωργίου Δ, Παύλου Τ, Αυξεντίου Α, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Πετούσης Μ, Σιαμμάς Σ, Πετούσης Χ, Πιερουλή Γ, Αττάς Ν, Στυλιανού Ν, Ψωμάς Κ.

EUC: Πολυβίου Σ, Κυριάκου Κ, Νίκου Μ, Uchpnna N, Αντωνίου Χ, Χρίστου Κ, Αβραάμ Η, Γεωργίου Ν, Χατζηκώστας Γ, Γαβριηλίδης Χ, Μαλέκος Κ, Βαρνάβα Λ, Χατζηβασίλης Α, Αγγελή Α, Εφφέ Μ, Ιωάννου Μ, Χριστοφόρου Μ, Ελευθερίου Π.

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending