fbpx

Meet the SpoRtLighters!

Κωνσταντίνος Τσιάρτας

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Τσιάρτας και είμαι SpoRtLighter στην στήλη Πανεπιστημιακού Αθλητισμού στο StudentLife.com.cy. Είμαι απόφοιτος από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο της Αγγλικής Γλωσσολογίας και Λογοτεχνίας. Ο επόμενος σταθμός μου είναι το Μεταπτυχιακό στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και τα ενδιαφέροντα μου έχουν να κάνουν με την φωτογραφία, την έρευνα και τα αθλήματα.

Ο λόγος που επέλεξα να συμμετάσχω στο πρόγραμμα κάλυψης του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού από το StudentLife.com.cy είναι γιατί το πρόγραμμα αυτό εκτός από ενδιαφέρον είναι και πρωτοποριακό. Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός δυστυχώς δεν παίρνει την προσοχή που του αξίζει και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και τους Φοιτητές – Αθλητές εκεί που τους αξίζει.

Βάσος Κυριάκου

Ονομάζομαι Βάσος Κυριάκου. Είμαι πρόσφατος απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον κλάδο της Αγγλικής Φιλολογίας. Το γεγονός όμως αυτό δεν με εγκλώβισε στα στερεότυπα που θέλουν τους απόφοιτους φιλολογίας να πρέπει να διδάξουν. Κυνηγώ καριέρα δημοσιογραφίας έχοντας στο επίκεντρο το αθλητικό ρεπορτάζ. Εργάζομαι ήδη σε 3 αθλητικές σελίδες με την μία από αυτές να είναι το StudentLife ως SpoRtLighter.

Ο λόγος που με οδήγησε να γίνω μέλος αυτού του project πέρα από την καψούρα για οτιδήποτε έχει να κάνει με αθλητικά είναι η μηδαμινή προβολή που τύγχανε μέχρι πρόσφατα ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός. Αυτό ανάλαβε το StudentLife να το εξαλείψει δημιουργώντας τους SpoRtLighters. Πρόκειται για ένα τρομερά ενδιαφέρον κομμάτι της φοιτητικής ζωής που δυστυχώς μέχρι και πέρυσι βρισκόταν στα αζήτητα. Φέτος όμως, αναλάβαμε να δώσουμε στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και στους φοιτητές-αθλητές την προβολή που δικαιωματικά αξίζουν.

Φυτούλα Μωυσέως

Ονομάζομαι Φυτούλα Μωυσέως και είμαι SpoRtLighter στην στήλη Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Είμαι απόφοιτη φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ στην Αθήνα. Επίσης είμαι μέλος του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας “Φωνή της Πάφου”. Αγαπώ τα ταξίδια και το διάβασμα και πιστεύω πως οφείλουμε να παλεύουμε για τα όνειρα μας , γιατί ο καθένας μας αξίζει τα καλύτερα!

Αν με ρωτούσε κανείς τον λόγο που επέλεξα να γίνω μέλος στο StudentLife.com.cy και να ασχοληθώ με την κάλυψη του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, θα του απαντούσα με ένα απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη που λέει πως «Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος». Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός είναι ένα κομμάτι του Αθλητισμού στο οποίο δεν δίνετε η ανάλογη προσοχή που του αξίζει. Εμείς είμαστε εδώ! Πιστέψαμε σε αυτό το project, πιστέψαμε σε αυτή την ιδέα και ήρθαμε για να δώσουμε σε όλους αυτούς τους ταλαντούχους φοιτητές/φοιτήτριες που συνδυάζουν τις σπουδές του με τον αθλητισμό τα εύσημα που τους αναλογούν.

1211

1
Αν σας αρέσει η Δημοσιογραφία και τα Αθλητικά και θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια που γίνεται για να δώσουμε ευκαιρίες και προβολή σε άτομα τα οποία την αξίζουν τότε ελάτε στην παρέα μας.

2
Επικοινώνησε μαζί μας στο info@studentlife.com.cy και γίνε και εσύ ο επόμενος SpoRtLighter!!  

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending