fbpx

UNI SPORTS: Δράση στο φινάλε με λυτρωτή τον Χρυσοβαλάντη Παναγιώτου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών.

Το παιχνίδι μοίρασε από ένα πόντο στην κάθε ομάδα αφού συμβιβάστηκαν στο 1 – 1.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά με τις δύο ομάδες να κάνουν περισσότερο παιχνίδι κατοχής παρά παιχνίδι ευκαιριών.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus έψαξε το γκολ που θα τους χάριζε την πρώτη τους νίκη και έφτασαν πολύ κοντά όταν σουτ της ομάδας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δοκάρι αφύπνισε την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου που πίεσε ψηλά και κέρδισε πέναλτι. Δυστυχώς για την ομάδα το πέναλτι πέρασε ανεκμετάλλευτο αφού ο Γιώργος Παπαδοπούλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και λίγα λεπτά αργότερα στο 71’ ο Σέργιος Αβραάμ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0 – 1 ενώ λίγα λεπτά αργότερα θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αν το σουτ του Αβραάμ κατέληγε ξανά στα δίχτυα.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανέβασε ξανά ρυθμούς και μετά από στατική φάση στο 80’ ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου λύτρωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου χαρίζοντας του τον ένα βαθμό.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus εξέφρασε κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα έντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία αφού ζήτησαν φάουλ στον τερματοφύλακα την ώρα της ισοφάρισης. Ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν έντονα παράπονα για την συνολική εμφάνιση της διαιτησίας.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus με την εμφάνιση του έδειξε πως παιχνίδι με παιχνίδι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μιλής Π, Παυλίδης Κ, Χριστοφή Δ, Παλαικυθρίτης Σ, Παναγιώτου Χ, Παπαδοπούλου Γ, Χρυσάνθου Β, Ξενοφώντος Φ, Χριστοφή Α, Χατζηγεωργίου Α, Βαλιαντής Χ, Ανδρέας Χ, Χατζηγεωργίου Α, Χατζηβασιλείου Θ, Εγκωμίτης Θ, Χατζηβασίλης Γ, Νικολάου Μ, Ιωσήφ Α, Κωνσταντίνου Σ.

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Μάρτης Γ, Αντωνίου Κ, Γεωργίου Δ, Παύλου Τ, Αυξεντίου Α, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Πετούσης Μ, Σιαμμάς Σ, Πετούσης Χ, Πιερουλή Γ, Αττάς Ν, Στυλιανού Ν, Ψωμάς Κ, Γεωργίου Μ, Παρπούνας Ι.

Φωτογραφικό Υλικό:

UCY VS UCLAN 1 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 2 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 3 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 4 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 5 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 8 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 9 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 10 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 11 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 12 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 13 FOOTBALL MENUCY VS UCLAN 15 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 17 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 18 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 19 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 20 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 21 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 23 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 24 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 26 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 27 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 28 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 29 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 31 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 32 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 33 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 34 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 35 FOOTBALL MEN

UCY VS UCLAN 39 FOOTBALL MEN

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending