fbpx

UNI SPORTS: Μέτρησε η εμπειρία (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πέτυχε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη στην πορεία του προς τον τίτλο με σκορ 86 – 24.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ευνοϊκά και για τις δύο ομάδες αφού μέχρι το 6 – 8 στα μισά του δεκαλέπτου οι δύο ομάδες κέρδιζαν πόντο με πόντο. Οι δύο ομάδες είχαν καλή κατοχή όμως η ευστοχία στις επιθέσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η αστοχία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου έφεραν τις δύο ομάδες στο 6 – 20 από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και παίζοντας συγκεντρωμένα και οργανωμένα τέλειωσε το δεύτερο δεκάλεπτο κερδίζοντας με 11 – 41, το τρίτο με 18 – 65 και το τέταρτο με 24 – 86.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη αλλά η προσπάθεια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν αρκετά αξιέπαινη με αποκορύφωμα τα τρίποντα καλάθια που πέτυχε η Ειρήνη Καρυκίδου. Η εμπειρία, η ευστοχία και η οργάνωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όμως είναι τα στοιχεία που έδωσαν την εύκολη νίκη στην ομάδα που οδηγεί την κούρσα προς τον τίτλο. Σε εξαιρετική φόρμα και άξια συγχαρητηρίων η ‘Ελενα Κωνσταντίνου από μεριάς Πανεπιστημίου Λευκωσίας η οποία πέτυχε 47 από τους 86 πόντους της ομάδας της.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καρυκίδου Ε, Ιωσήφ Ε, Κιτρομιλίδου Δ, Βαλανίδου Μ, Προδρόμου Μ, Μιχαήλ Ε, Παπακαττάκη Φ, Τσιάρτα Α, Τσιάρτα Ν.

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 9

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Αθανασίου Ζ, Κωνσταντίνου Χ, Μιχαήλ Ε, Κορτζιά Μ, Κιλέ Σ, Ρουσσάκη Χ, Τσαγκαρίδου Δ, Καραγιάννη Ε, Ακανθιώτη Ι, Κωνσταντίνου Ε, Κουζουλάκη Σ.

UNIC BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό:

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 1

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 2

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 3

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 4

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 5

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 7

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 8

CUT VS UNIC BASKET WOMEN 10

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending