fbpx

Στον “αστερισμό” των εξετάσεων!

Όταν φύγει ο Ήλιος από τον Τοξότη, ο Δίας από τον Δίδυμο και η Αφροδίτη από τον Παρθένο, σειρά θα έχουν και οι “τελικές” σε όλο το ζωδιακό κύκλο! Καιρός για το ωροσκόπιο σας για την περίοδο των τελικών εξετάσεων σας.

 

 

ΚΡΙΟΣ(21/3-20/4):

oprah

Αγαπητά Κριαράκια, οι απόλυτοι ανεξάρτητοι του ζωδιακού, ο άνθρωπος της “δράσης”, που λόγω του θάρρους σας είστε ηγετάρες σε ότι κάνετε, όπως και θέλετε να είστε και στα μαθήματα (οι καλύτεροι) χαλαρώστε λίγο. Tα νεύρα σας θα σας απομακρύνουν από τα άτομα που προσπαθείτε να γοητεύσετε. Η δίψα σας για επιτυχία θα σας καταντήσει “κατζιάρηδες” και υπεράνω! Just chill αφού είστε καλοί, μην το “τρίφετε” στα μούτρα του άλλου!

 

ΤΑΥΡΟΣ(21/4-20/5):

tumblr_nf1931J4Ia1u39fs2o1_500

Ο αχόρταγος Ταύρος! Επίμονε και πιστέ στα καθήκοντα σου Ταύρε, που λόγω και του πείσματος σου προσπαθείς όλο το εξάμηνο να είσαι σωστός και καλός σε όλα σου τα μαθήματα (χωρίς όμως με την υπεροψία μέσα σου-ευτυχώς). Προσέξτε αγαπητοί Ταύροι όμως γιατί το πείσμα σας πολλές φορές, όπως και η νευρικότητα σας απέναντι σε αλλαγές ή θα οδηγήσουν στο μεγάλο αρνητικό στοιχείο σας την τεμπελιά ή τα νεύρα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ(21/5-21/6):

tumblr_inline_nf6ye4CG921rtoyep

Οι “ελεύθεροι-πολιορκημένοι”! Οι ενεργητικοί Δίδυμοι που πετούν -λέμε τώρα- στα σύννεφα, ένα δίμηνο-μετά midterms break-και ξανά πέταμα μέχρι να δουν τελικές εξετάσεις μπροστά τους. Τους πάω πολύ τους Δίδυμους, πολύ free spirit, αλλά είναι και ανήσυχα ζώδια. Έχετε μια υπέροχη ικανότητα να βγάζετε προς τα έξω τη διάθεση σας και γι’αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε την νευρικότητα για τον εαυτό σας αυτή την περίοδο!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6-22/7):

tumblr_m6n2pto1cv1r1hs5lo1_500

Τα ευπροσάρμοστα, κατανοητικά Καρκινάκια! Αγαπητέ Καρκίνε εσύ είσαι αυτός που όλο το εξάμηνο έδεινες τα notes σου στους συμφοιτητές που δεν πατούσαν πόδι στις διαλέξεις ή ήσουν από αυτούς που συμφωνούσαν να αλλάξουν την ημερομηνία της τελικής γιατί “εν κρίμα ο άλλος”, είσαι και πολύ κυκλοθυμικός! Η αγανάκτηση που έχεις για το σύστημα του πανεπιστημίου σε κάνει εύκολα θυμωμένο και μετά απογοητευμένο και μετά πάλι καλό… GET YOUR FEELINGS STRAIGHT MATE!

 

ΛΕΩΝ(23/7-23/8):

daqueen

Ο φιλόδοξος, βασιλιάς του ζωδιακού, Λέων! Μπούρδες! Να σας μιλήσω από πείρας, ο σίγουρος και γενναίος Λέων θα διαλέξει μαθήματα που δυσκολεύουν όλους να αποδείξουν ότι “κάποιοι είναι” και στο τέλος τραβάνε τα μαλλιά τους! Είστε μελοδραματικοί και χρειάζεστε συνεχώς προσοχή από θαυμαστές. Φίλοι Λέοντες, συγκρατηθείτε, γιατί ξέρω βαριέστε αυτήν την διαδικασία. Εσείς θέλετε απλά να λάμπετε! Απλά μην ενοχλήσετε τους άλλους που θέλουν να καταφέρουν κάτι στην τελική! (Εμείς θα είμαστε πάντα τέλειοι! χι χι χι)

 

Σχετικό και γεμάτο γέλιο: Ωροσκόπιο αλα Κυπριακά

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24/8-22/9):

brat

Αναλυτικοί, παρατηρητικοί, σχολαστικοί Παρθένοι! Oh my God, δηλαδή, πόσες ικανότητες σε ένα ζώδιο;! Αυτό όμως σας βοηθά να είστε πάντα πάνω από τους άλλους (χωρίς πραγματικά να το ζητάτε). Έχετε μανία με την οργάνωση κάτι που οδηγεί στο να κολλάτε σε κάποια πράγματα, περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται! Διαβάστε και αναλύστε ΗΡΕΜΑ!

 

ΖΥΓΟΣ(23/9-22/10):

katyperrybimbo

Χαριτωμένοι, γλυκούλληδες, φιλόξενοι Ζυγοί! Ένα πολύ φιλικό ζώδιο, συναρπαστικό αλλά στο πανεπιστήμιο τρώτε Χ! Είστε καταβάθος τεμπέληδες, ειδικά όταν μιλάμε για ατομικές εργασίες! Η ανασφάλεια σας και η αναποφασιστικότητα που σας κυριαρχεί όμως θα σας φάει και θα τρέχετε να προλάβετε! Mental note: Να ακολουθάτε τα ένστικτα σας! Αν σε multiple choice ερωτήσεις σας αρέσει το Β, εκείνο να βάλετε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23/10-22/11):

chillout

Αγαπητοί, επινοητικοί ΑΛΛΑ παρεξηγημένοι Σκορπιοί μου! Ας αρχίσουν οι χοροί, γιατί αυτό το ζώδιο τρομοκρατεί (και παθιάζει όμως)! Έχετε τα τέλεια χαρακτηριστικά να αριστεύσετε σε ό,τι κάνετε, αλλά μην μας υπερ-σκεπάσετε θέμας! Είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί αλλά και καχύποπτοι και γεμάτοι εμμονές! Είπαμε να τα πάτε καλά στα μαθήματα, αλλά να χαρείτε: Η-Ρ-Ε-Μ-Η-Σ-Τ-Ε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ(23/11-21/12):

britneyomg

Αγαπάμε Τοξότες! Ευθή, αισιόδοξα, ενθουσιώδη άτομα, που ενώ άλλοι σας λένε τον πόνο τους για τις τελικές, εσείς απαντάτε κάπως “Εν να γράψουμε μεν ανησυχείς”! Σοβαρα τωρά; Μπράβο σας που είστε έτσι, (αλήθεια) αλλά προσέξτε και λίγο. Εσείς είστε χαλαροί γιατί βαριέστε και πολύ το διάβασμα! Για σας μια συμβουλή έχω: Μην είστε τόσο ασυγκίνητοι και αδιάφοροι. Σας βλέπουν συμφοιτητές σας και ζηλεύουν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12-19/1):

sherlockholmes

Το ζώδιο της υπομονής και της υπευθυνότητας! Ένα από τα ζώδια που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε σε ομαδική εργασία! Έχετε υπομονή “του γάρου”, δεν θα παραπονεθείτε ΚΑΘΟΛΟΥ για τις τελικές εξετάσεις, γιατί πολύ απλά διαβάζετε και περιμένετε τα αποτελέσματα ήρεμα και φιλόδοξα. Γίνεστε όμως, λίγο απόλυτοι σε κάποια ζητήματα και έτσι γίνεστε και δύσπιστοι (πρέπει να κατανοήσετε ότι υπάρχουν και άτομα που μπορούν να διαβάζουν και να κάνουν και κάτι άλλο, ok?) Δεν είστε πάντα σωστοί!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1-19/2):

petewentzpointing

Πρωτότυπα μωρά οι Υδροχόοι! Καλόκαρδα, πνευματώδη άτομα που είστε! Έχετε προοδευτική σκέψη, πολλές πρωτότυπες ιδέες, αλλά όχι πολύ λεπτομερείς! Βάζετε την ιδέα, αλλά δεν κάνετε τα υπόλοιπα. Μεγάλο σας πρόβλημα: η επαναστατικότητά σας. Δηλαδή αν δεν αλλάξετε την ημερομηνία της τελικής εξέτασης (ίσως έχετε μια τη προηγούμενη μέρα και μια την επόμενη), θα “συνάξετε” όλο το χωριό σας να έρθει να κάνει απεργία! Κάτσετε λίγο το “ποπουδάκι σας” και διαβάστε!

 

 

ΙΧΘΥΕΙΣ(20/2-20/3):

tumblr_m7ygk3jNXs1qb9pa3o1_500

Last but not least, “ΠΘΑΡΑΚΙΑΑΑ“! Τα μικρά, ευαίσθητα και συναισθηματικά ψαράκια! Σας αγαπάμε πολύ να το ξέρετε! Είστε “άπιαστα” άτομα και, πολλές φορές, αναποφάσιστα. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών σας αποφασίζετε κυρίως να παίρνετε τον εύκολο δρόμο παρά τον δρόμο της “δόξας“. Δεν λέω ότι δεν διαβάζετε, έχετε υπερ-αρκετή δημιουργικότητα, την οποία πρέπει να μάθετε να την χρησιμοποιείτε σωστά. Καιρός για εσάς να ανακαλύψετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα!

 

P.S: Τα χαρακτηριστικά δεν είναι απόλυτα! Όλοι ξέρουμε την αλήθεια για τα ζώδια. Μη μου “κακοφανιστείτε“! Cheers! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending