fbpx

UNI SPORTS: Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ!!

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος, οι ομάδες τα δίνουν όλα στις δικές τους ‘μάχες’.

Την Δευτέρα 24/11 το Frederick University υποδέχεται το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις 18.00 (City Fields – Παλλουριώτισσα) και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχεται στις 20.30 το Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κλειστό Γήπεδο EUC) στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών. Με νίκη το Frederick κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο ενώ EUC και UCY αγωνίζονται για να αποφύγουν τον πυθμένα της βαθμολογίας.

UNIC VS FREDERICK FUTSAL WOMEN 4

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 12

Την Τρίτη 25/11 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχεται το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 19.00 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών. Με νίκη το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοίγει την ψαλίδα στους 3 πόντους και γίνεται το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο ενώ το ΤΕΠΑΚ τα δίνει όλα στην τελευταία του ζαριά.

PING PONG MEN 4

PING PONG MEN 5

Την Τρίτη 25/11 όμως το ενδιαφέρον δεν σταματά στους πιο πάνω αγώνες αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντιμετωπίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 16.00 (Ευάγγελος Φλωράκης) και το Frederick University αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 20.00 (Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου) στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών. Με νίκη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα τα δώσει όλα για την νίκη με 3 – 0 σετ η οποία θα το βάλει σε θέση οδηγού μια αγωνιστική πριν το τέλος. Το Frederick και το UCY αναμετρώνται σε ένα αγώνα γοήτρου για συγκομιδή βαθμών αφού αμφότερες οι δύο ομάδες δεν έχουν όσους βαθμούς όσους αξίζουν αγωνιστικά.

EUC VS UNIC VOLLEY MEN 6

UCY VS FREDERICK VOLLEY MEN 1

Την Τετάρτη 26/11 το Frederick University αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus στις 19.30 (Heritage Λεμεσός) και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντιμετωπίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 20.30 (Campeone) στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Με νίκη στο ντέρμπυ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοίγει την ψαλίδα στους 5 και 6 βαθμούς αντίστοιχα από UCY και UNIC. Παράλληλα το φορτσαρισμένο Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus φιλοδοξεί για την πρώτη του νίκη απέναντι στο Frederick University.

UNIC VS UCLAN FOOTBALL MEN 21

EUC VS FREDERICK FOOTBALL MEN 11

Η Τετάρτη 26/11 θεωρείται ακατάλληλη μέρα για καρδιακούς αφού το ενδιαφέρον δεν σταματά στους αγώνες ποδοσφαίρου. Το Frederick University αντιμετωπίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 16.00 και το Πανεπιστήμιο Κύπρου αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις 20.00 (και οι δύο αγώνες στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου) στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Ανδρών. Με νίκη το EUC έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο ενώ με τυχόν απώλεια του UCY στον άλλο αγώνα είναι και μαθηματικά πρωταθλητές.

EUC VS FREDERICK HANDBALL MEN 1

UCY VS UNIC HANDBALL 15

Την Πέμπτη 27/11 το Frederick University αντιμετωπίζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 18.45 (Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου αντιμετωπίζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 19.30 (Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου) στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. UCY και EUC θέλουν επειγόντως την νίκη αφού ισοβαθμούν με 5 βαθμούς έναντι 8 του UNIC που έχει αγώνα περισσότερο ενώ το CUT και το Frederick που έχουν από 3 βαθμούς αγωνίζονται για να ξεφύγουν από τον πυθμένα της βαθμολογίας και να διεκδικήσουν όποιες πιθανότητες έχουν για τον τίτλο.

EUC VS FREDERICK BASKET WOMEN 20

CUT VS UCY BASKETBALL WOMEN 12

Οι Πανεπιστημιακές ομάδες χρειάζονται την στήριξη σας. Γεμίστε τις κερκίδες και δώστε ώθηση στην ομάδα σας. Το StudentLife θα είναι εκεί, εσείς θα το χάσετε;

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending