fbpx

UNI SPORTS: Νίκησε και ευελπιστεί για την 2η θέση το Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1 – 2 και ευελπιστεί για την 2η θέση του πρωταθλήματος.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα και από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξε αρκετά καλά επιθετικά στοιχεία. Στο 12’ του αγώνα η Παναγιώτα Φιλίππου έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ α τετ με την τερματοφύλακα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η Βικεντία Γεωργίου απείλησε στο 14’ με ωραίο σουτ που απέκρουσε η τερματοφύλακας αλλά σκόραρε στο επόμενο λεπτό δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε αρκετά καλή αμυντική λειτουργία αλλά υστερούσε στην επίθεση. Στο 19’ η τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου Κύπρου απέκουσε το δεύτερο τετ α τετ, αυτή την φορά με την Άννα Μαρία Κυριάκου, και σε αντεπίθεση στο 20’ η Χαρούλα Παναγιώτου ευστόχησε στο δικό της τετ α τετ ισοφαρίζοντας το σκορ πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για να διεκδικήσουν την νίκη και συνάμα την ευκαιρία να κατακτήσουν την δεύτερη θέση. Στο 33’ του αγώνα το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και η Χαρούλα Παναγιώτου έβαλε την ομάδα της μπροστά στο σκορ με μια ωραία εκτέλεση. Η Χρυστάλλα Χαραλάμπους προσπάθησε 3 φορές να ισοφαρίσει για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά τα σουτ της στο 38’, 42’ και 49’ αποκρούστηκαν από την τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ζήτησε πέναλτι για χέρι στο 48’.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Φιλίππου Π, Γεωργίου Β, Λουκά Κ, Κυριάκου Α-Μ, Σολέα Μ,Δημητρίου Χ, Χαραλάμπους Χ, Τάκη Α, Κλεάνθους Χ, Κλείτου Χ, Εφφέ Μ.

EUC FUTSAL WOMEN TEAM 2

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πέτρου Α, Παραδεισιώτη Μ, Ιωάννου Α, Αναστάση Γ, Χρυσοστόμου Ε, Ρουσιά Α, Χριστοδούλου Ε, Χριστοδούλου Α, Κατερίνα Π, Ιωσηφάκη Σ, Χαρούλα Π, Γιάννη Μ.

UCY FUTSAL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 1

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 2

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 3

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 4

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 5

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 6

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 7

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 8

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 9

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 10

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 11

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 12

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 13

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 15

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 16

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 17

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 19

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 20

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 21

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 22

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 23

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 24

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 25

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 26

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 27

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 28

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 29

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 30

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 31

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 32

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 33

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 34

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 35

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 37

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 38

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 40

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 41

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 42

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 43

EUC VS UCY FUTSAL WOMEN 44

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending