fbpx

UNI SPORTS: Πήρε μια συγκλονιστική νίκη το Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Frederick University υποδέχθηκε ‘τυπικά’ (ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου Κύπρου) το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε τον συγκλονιστικό αγώνα με σκορ 3 – 2.

Το πρώτο σετ δεν προέβλεπε σε καμία περίπτωση την εξέλιξη του αγώνα αφού μετά το 9 – 9, το Frederick University πήρε τον αγώνα πάνω του και προηγήθηκε με 16 – 11, 21 – 14 και πήρε το σετ με 25 – 17.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις ίδιες προδιαγραφές αφού οι δύο ομάδες κέρδιζαν πόντο με πόντο μέχρι το Πανεπιστήμιο Κύπρου να κάνει το 8 – 7 και έπειτα 14 – 10. Το Frederick University μείωσε σε 14 – 13 και στο time out βρέθηκε μπροστά με 17 – 16. Το time out δούλεψε για το Πανεπιστήμιο Κύπρου και οι πετοσφαιριστές του μπήκαν μέσα και τα έδωσαν όλα για να μην χάσουν και το δεύτερο σετ. Γύρισαν το παιχνίδι σε 20 – 18, άνοιξαν την ψαλίδα στο 22 – 18 και πήραν τον δεύτερο σετ με σκορ 25 – 22.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες συνέχισαν να δίνουν τα πάντα για το προβάδισμα και μέχρι το time out το σκορ ήταν στο 12 – 11 υπέρ του Πανεπιστημίου Κύπρου. Μετά το time out το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης ομάδας και έφτασε στο 16 – 11 και στο 23 – 17. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έκανε το 2 – 1 με σκορ 25 – 18.

Το Frederick University δεν είχε άλλη επιλογή πλέον και οι πετοσφαιριστές της ομάδας έπρεπε να δώσουν ότι καλύτερο είχαν. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα με 3 – 0 αλλά σύντομα το σκορ έγινε 8 – 5 υπέρ του Frederick University. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ισοφάρισε σε 8 – 8 και το Frederick University  μπήκε ξανά μπροστά με 12 – 8. Το time out βρήκε τις δύο ομάδες στο 16 – 11 και έπειτα στο 20 – 14 υπέρ του Frederick University που κέρδισε το σετ με 25 – 18 και ισοφάρισε σε 2 – 2.

Το τελευταίο σετ βρήκε τις δύο ομάδες σε εξαντλημένη κατάσταση και όλοι ήξεραν πως οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα. Το προβάδισμα με 2 – 0 του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν καθοριστικό αφού μετά διατηρούσαν 2 – 3 πόντους προβάδισμα κάθε φορά. Το σετ έληξε με σκορ 15  – 11 υπέρ του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο πανεπιστημίων έδειξε πως ακόμη και στην 3η και 4η θέση η ποιότητα των ομάδων δεν ήταν καθόλου μέτρια και πως οι πετοσφαιριστές των πανεπιστημίων βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick: Νικοδήμου Α, Σταύρου Χ, Δημητρίου Ν, Θεοφίλου Δ, Ιερίδης Γ, Ιγνατίου Α, Ζαχαρία Κ, Καλαφάτης Κ, Οικονομίδης Α, Πατίχης Ν, Σάββα Σ.

FREDERICK VOLLEY TEAM MEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μηνά Ι, Κωνσταντίνου Σ, Ηρακλέους Σ, Καραγιάννης Α, Μουστάκας Δ, Απλητζιώτης Χ, Καζινόπουλος Μ.

UCY TEAM VOLLEYBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 1

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 2

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 3

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 4

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 5

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 6

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 7

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 8

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 9

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 10

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 11

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 12

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 13

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 14

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 15

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 16

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 17

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 18

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 19

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 20

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 21

FREDERICK VS UCY VOLLEY MEN 22

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending