fbpx

UNI SPORTS: Ανταμείφθηκε για τις καλές εμφανίσεις το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus (PHOTOS)

Το Frederick University υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus πήρε την νίκη με σκορ 5 – 3 και ανταμείφθηκε με αυτό τον τρόπο για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο ανεβασμένος Σέργιος Αβραάμ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 7’ αλλά ο Χρίστος Φώτη έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα 6 λεπτά αργότερα. Η ομάδα του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει ακόμη ένα αγώνα και ανέβασαν στροφές με τον Σέργιο Αβραάμ και τον Μόδεστο Σωτηρίου να σημειώνουν το 1 – 3 στο 27’ και 37’ αντίστοιχα.

Ο αέρας των δύο τερμάτων δεν λειτούργησε θετικά στο δεύτερο ημίχρονο αφού το Frederick University επιτέθηκε και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ των Στέφανο Πουλλή και Χαράλαμπο Σταύρου στο 49’ και στο 50’ αντίστοιχα. Ο Σέργιος Αβραάμ ανέλαβε να λυτρώσει το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus, βάζοντας την ομάδα του μπροστά σημειώνοντας χατ – τρικ στο 72’. Ο Τιμόθεος Παύλου τέλειωσε τον αγώνα σημειώνοντας το τελικό 3 – 5 στο 80’.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους: 

Frederick University: Χατζηγεωργίου Χ, Κοντονικόλα Ζ, Κυριάκου Α, Φώτη Χ, Μακρή Χ, Ζαφειρίδης Λ, Βιολάρης Σ, Στυλιανού Ν, Πουλλής Σ, Σταύρου Χ, Αυγουστή Χ, Μενελάου Ρ, Ανδρέου Π, Σταύρου Γ, Ζάνος Α, Κυριάκου Μ, Παναγή Κ, Ερωτοκρίτου Σ, Γαϊτάνου Γ.

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Μάρτης Γ, Αντωνίου Κ, Γεωργίου Δ, Παύλου Τ, Αυξεντίου Α, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Πετούσης Μ, Σιαμμάς Σ, Πετούσης Χ, Πιερουλή Γ, Αττάς Ν, Στυλιανού Ν, Ψωμάς Κ, Γεωργίου Μ, Παρπούνας Ι.

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending