fbpx

UNI SPORTS: Πλησίασε την κορυφή το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 40 – 52.

Το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε προβάδισμα με 0 – 6.Το σκορ ήταν ήδη στο 4 – 10 στο πρώτο time out. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ κράτησε την διαφορά των 6 βαθμών με το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να είναι μπροστά στο σκορ με 10 – 16.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου το Πανεπιστήμιο Κύπρου μείωσε σε 14 – 16 πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου το Πανεπιστήμιο Κύπρου ισοφάρισε σε 16 – 16 και το δεκάλεπτο τελείωσε 23 – 22 ανταμείβοντας έτσι τις καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου για το πολύ καλό οργανωτικό παιχνίδι τους.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε στο τρίτο δεκάλεπτο και έπαιξε τα ρέστα του με αποτέλεσμα στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 27 – 30 υπέρ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε άλλο αέρα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού προηγούνταν ήδη με 31 – 43.

Το τέταρτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη αλλά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διατήρησε την διαφορά και πήρε τον αγώνα με σκορ 40 – 52.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Κύπρου:Nosoujin T, Ηλιέβα Ε, Πολυκάρπου Λ, Κιρκίνη Α, Παπαγιάννη Α, Νεοκλέους Α, Μυθίλλου Ε, Τζιάμαλη Μ, Ιωάννου Χ, Παντζιαρά Ε, Αθανασίου Ν, Echeverria A.

UCY BASKETBALL TEAM WOMEN  

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεοδοσίου Σ, Γεωργίου Χ, Κύζη Ι, Τσολιά Π, Σάββα Α, Νικολακοπούλου Σ, Ρουσάκη Ρ, Καζαντζιάν Α, Μουσκάλλη Α, Λεβέντη Μ – Γ, Χρυσοστόμου Γ, Γιόκκα Χ.

EUC BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό:

UCY VS EUC BASKET WOMEN 1

UCY VS EUC BASKET WOMEN 2

UCY VS EUC BASKET WOMEN 3

UCY VS EUC BASKET WOMEN 4

UCY VS EUC BASKET WOMEN 5

UCY VS EUC BASKET WOMEN 6

UCY VS EUC BASKET WOMEN 7

UCY VS EUC BASKET WOMEN 8

UCY VS EUC BASKET WOMEN 9

UCY VS EUC BASKET WOMEN 10

UCY VS EUC BASKET WOMEN 11

UCY VS EUC BASKET WOMEN 12

UCY VS EUC BASKET WOMEN 13

UCY VS EUC BASKET WOMEN 14

UCY VS EUC BASKET WOMEN 15

UCY VS EUC BASKET WOMEN 16

UCY VS EUC BASKET WOMEN 17

UCY VS EUC BASKET WOMEN 18

UCY VS EUC BASKET WOMEN 19

UCY VS EUC BASKET WOMEN 20

UCY VS EUC BASKET WOMEN 21

UCY VS EUC BASKET WOMEN 22

UCY VS EUC BASKET WOMEN 23

UCY VS EUC BASKET WOMEN 24

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending