fbpx

Βαλένθια: Όταν έφθασαν οι… “νυκτερίδες” στη Λευκωσία!

20 Φεβρουαρίου 2014:

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Βαλένθια κληρώθηκε να παίξει για το Europa League με τη Διναμό Κιέβου, όμως λόγω των καταστάσεων που ήταν σε εξέλιξη στην Ουκρανία  δεν κατέστη δυνατό να γίνει ο αγώνας εκεί και έτσι αποφασίστηκε να γίνει  στο ΓΣΠ , Λευκωσία.

BN-AP647_1202KI_M_20131202043723

Η χαρά των Κυπρίων οπαδών της Βαλένθια ήταν απερίγραπτη, τρελές καταστάσεις συμβαίνουν στη Κύπρο,  μία μέρα πρίν τον αγώνα αποφασίστηκε απο την UEFA να έρθουν στη Κύπρο οι νυκτερίδες και να αγωνιστόυν εναντίων της Ουκρανικής ομάδας.

Λίγα λεπτά πριν να ξεκινήσει ο αγώνας, η δυτική κερκίδα ήταν κατάμεστη με οπαδούς της Ουκρανικής ομάδας γύρω στις 3.000 και στο πάνω διάζωμα βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι της Ισπανικής ομάδας, κυρίως φίλαθλοι απο τη Κύπρο. Σημ. οτι αριθμός οργανωμένων οπαδών απο την Ισπανία εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο της Ουκρανικής πρωτεύουσας και επίσης δεν μπορούσαν να ξοδέψουν περισσότερα για να φτάσουν στη Κύπρο.

Ξεκινά η προθέρμανση της ομάδας , και ο εκπρόσωπος τύπου της Βαλένθια διακρίνει τη κυπριακή σημαία με τους 20 οργανωμένους κύπριους (σημ. το άνω δίαζωμα είχε γύρω στους 800 υποστηρικτές )  με σημαίες της ομάδας και κασκόλ, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον ίδιο και θα ήθελε να μας πάρει συνέντευξη να διαδώσει στο λαό της Βαλένθια ότι και  στη Κύπρο υπάρχει Βαλενθιανισμός.

1006087_685443674845048_1284152335_n

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Βαλενθιανισμός στη Λευκωσία

20 οπαδοί κύπριοι Valencianistas όλων των ηλικιών έχουν βιώσει μια απο τις πιο συναρπαστικές ημέρες της ζωής τους. Για πρωτη φορά έχουν δεί την ομάδα τους να παίζει παιχνίδι στη Λευκωσία. “Είμαστε μια μικρή ομάδα οπαδών και ερχόμαστε στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας. Περιμένουμε νίκη ενάντια στη Δυναμό και AMUNT VALENCIA” δηλώνει ο Σάββας Τουμάζου φορώντας ένα παλιό κασκόλ του συλλόγου. Οι οπαδοί της Βαλένθια που δεν έχουν καμία σχέση με τη πόλη , αλλά η αγάπη τους για τη πόλη , το έκανε η μοίρα να έρθουν στη χώρα τους και να παρακολουθήσουν το αγώνα.”Eρχόμαστε απο τη Λευκωσία, είμαστε πολύ τυχεροί που η Βαλένθια έφτασε στη Κύπρο και βλέπουμε μόνο τη νίκη” λέει ο Κων. Καραγιάννης ο εκπρόσωπος των ενθουσιασμένων οπαδών.

Για την ιστορία, η Βαλένθια κέρδισε 0-2 με γκόλ των Vargas και Feghuli.

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Προετοιμαζόμαστε για εκδρομή μέσω Βαρκελώνης στη πόλη και το γήπεδο Mestalla, κατα τη περίοδο των Las Fallas. Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας  https://www.facebook.com/valenciafansgreek

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending