fbpx

UNI SPORTS: Κατέκτησε την 2η θέση το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στον τελευταίο αγώνα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 5 – 1 και τερμάτισε στην 2η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν προσπαθώντας να περάσουν το παιχνίδι τους και να ελέγξουν τον αγώνα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν πιο απειλητικό και δοκίμαζε συνεχώς σουτ έξω από την περιοχή. Στο 7ο λεπτό ένα σουτ της Μαρίας Τουμάζου πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι ενώ στο 11’ και στο 15’ η Εύη Ιωνά έχασε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 24’ η Αντωνία Πελοπίδα κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής και η ίδια με ωραίο δυνατό σουτ σημείωσε το 1 – 0. Η ίδια ένα λεπτό αργότερα έχασε κλασσική ευκαιρία για να ανοίξει την ψαλίδα του σκορ.

Η Εύη Ιωνά μπορεί να μην άνοιξε το σκορ αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σκόραρε και έδωσε ανάσες στην ομάδα της. Η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν το έβαλε κάτω και έφτασαν κοντά στην μείωση με την Βικεντία Γεωργίου στο 29’ όταν το σουτ της αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στην αντεπίθεση του κόρνερ οι ποδοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας λίγο έλειψε να κάνουν το 3 – 0. Η Αντωνία Πελοπίδα καθάρισε το παιχνίδι με ακόμη δύο προσωπικά γκολ στο 34’ και 36’ μετά από σουτ εκτός περιοχής το πρώτο και μετά από παράλληλη μπαλιά το δεύτερο. Η Βικεντία Γεωργίου μείωσε σε 4 – 1 στο 40’ αλλά 3 λεπτά αργότερα η Εύη Ιωνά σημείωσε το τελικό 5 – 1 και σκόρπισε όποιες ελπίδες για ανατροπή αναζωπυρώθηκαν μετά το γκολ της Βικεντίας Γεωργίου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ιακωβίδου Γ, Πελοπίδα Α, Οδυσσέως Α, Ιωνά Ε, Τουμάζου Μ, Παπαναστασίου Ο, Μούσκου Ο, Ελιάδη Χ, Τούμπη Ε.

UNIC FUTSAL TEAM WOMEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Φιλίππου Π, Γεωργίου Β, Κυριάκου Α – Μ, Σολέα Μ, Χαραλάμπους Χ, Τάκη Α, Κλεάνθους Χ, Σταυροπούλου Χ, Κλείτου Χ, Εφφέ Μ, Παπαδάμου Ε, Λουκά Κ.

EUC FUTSAL WOMEN TEAM 2

Φωτογραφικό Υλικό:

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 1

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 2

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 3

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 4

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 6

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 7

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 8

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 9

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 10

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 11

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 12

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 13

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 14

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 15

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 16

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 17

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 18

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 19

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 20

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 21

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 22

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 23

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 24

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 25

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 26

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 27

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 28

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 29

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 30

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 31

UNIC VS EUC FUTSAL WOMEN 32

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending