fbpx

UNI SPORTS: Πρωταθλήτρια η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε τον αγώνα και συνάμα το πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3 0 σετ.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε αποφασισμένο και δεν είχε διάθεση να μπει σε περιπέτειες. Βρέθηκε να προηγείται με 0 – 3 και 2 – 8 στο πρώτο time out.  Το σκορ έφτασε πολύ γρήγορα στο 7 – 19 μη αφήνοντας περιθώρια για λάθη. Στον επόμενο πόντο δυστυχώς τραυματίστηκε ο Γιάννης Γιαννουρής, ένας από τους πολυτιμότερους πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και γενικά του φετινού πρωταθλήματος. Ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πάλεψαν για να τελειώσουν το παιχνίδι και να αφιερώσουν το πρωτάθλημα στον συμπαίχτη τους. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε το πρώτο σετ με σκορ 11 – 25.

Το δεύτερο σετ οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με συνοπτικές διαδικασίες έφτασαν στο 0 – 5 στο πρώτο time out,  στο 5 – 12 και στο τελικό 14 – 25 κλειδώνοντας τον τίτλο αφού και με ήττα 3 – 2 πάλι θα ήταν πρωταθλητές.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πάλεψε για να κερδίσει κάτι από τον αγώνα και προηγήθηκε στο τρίτο σετ με 4 – 2. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας γύρισε το παιχνίδι με 5 – 6 αλλά ο τραυματισμός του φορμαρισμένου και ταλαντούχου libero της ομάδας, Παναγιώτη Φραγκιαδάκη, ανησύχησε προς στιγμής το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αποφεύγοντας όμως τα χειρότερα στην τελική. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 10 – 8. Έπειτα,  το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με την επιστροφή του Παναγιώτη Φραγκιαδάκη, μπήκε μπροστά με 11 – 12, 14 – 17 και στο τελικό 19 – 25.

Ο libero της ομάδας σε δηλώσεις του αφιέρωσε την νίκη στον Γιάννη Γιαννουρή ενώ όλη ομάδα ευχήθηκε καλή ανάρρωση σε ένα ταλαντούχο επιθετικό που συνέβαλε στο μέγιστο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μηνά Γ, Κωνσταντίνου Σ, Ηρακλέους Σ, Καραγιάννης Α, Μουστάκας Δ, Απλητζιώτης Χ, Κασινόπουλος Μ, Χατζηπαναγιώτου Γ.

UCY TEAM VOLLEYBALL MEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Φραγκιαδάκης Π, Ιακώβου Χ, Παπαδάκης Κ, Χατζηαθανασίου Α, Βυρίδης Μ, Καζουλάκης Γ, Λεοντίου Η, Γεωργίου Γ, Παπαδημητρίου Δ, Γιαννουρής Γ, Κυριάκου Σ, Σπανού Γ.

UNIC VOLLEY TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 1

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 2

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 3

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 4

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 5

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 6

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 7

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 8

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 9

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 10

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 11

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 12

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 13

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 14

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 15

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 16

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 17

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 18

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 19

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 20

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 21

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 22

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 23

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 24

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 25

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 26

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 27

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 28

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 30

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 31

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 32

UNIC VS UCY VOLLEY MEN 33

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending