fbpx

UNI SPORTS: Αγώνας που θύμισε 1η κατηγορία και πρωτάθλημα στο ΕUC (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα τελευταίο τους  αγώνα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Ανδρών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που είχε τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έκλεισε την χρονιά με νίκη 23 – 24 και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένες να μας προσφέρουν τον καλύτερο αγώνα σε θέαμα της χρονιάς. Το παιχνίδι ήταν κλειστό αφού και οι δύο ομάδες μπορούσαν εύκολα να κάνουν ζημιά στην επίθεση. Στο πρώτο time out το σκορ βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 6 – 6 ενώ το 10 – 10 μέχρι και το 26ο λεπτό της αναμέτρησης δεν είναι ενδεικτικό των επιθετικών προσπαθειών των δύο ομάδων. Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να προηγείται με 12 – 13.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πλησίαζε όλο και πιο κοντά στον τίτλο αλλά το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν τα έβαζε κάτω. Με 3 γκολ στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα γύρισαν το παιχνίδι με 15 – 13. Η αντίδραση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν άμεση αφού στο 6ο λεπτό το σκορ ήταν στο 15 – 15. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε τις αποκρούσεις του φορμαρισμένου τερματοφύλακα τους Παναγιώτη Ρούσου και έφτασε στο 17 – 15.Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ισοφάρισε σε 17 – 17 στο 17ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου και από εκεί και πέρα το θέαμα ήταν εξαιρετικό. Τα επόμενα 10 λεπτά οι δύο ομάδες σκόραραν με την σειρά ενώ οι δύο τερματοφύλακες έκαναν εξαιρετικές αποκρούσεις. Στο 27΄το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα στον πόντο με 22 – 23. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ισοφάρισε αλλά μισό λεπτό πριν το τέλος το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σκόραρε και πήρε την νίκη με σκορ 23 – 24.

Το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως με αντεπιθέσεις με τους δύο τερματοφύλακες, Ρούσο και Αρκαδίου, να καλούνται να κρατούν την ομάδα τους στο παιχνίδι αρκετές φορές. Εξαιρετικό passing game και από τις δύο ομάδες με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να κλέβει τις εντυπώσεις αφού η αντίπαλη ομάδα είναι σαφώς πιο έμπειρη. Οι καλές εμφανίσεις είναι αναμενόμενες από μία ομάδα όπως η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που δείχνει ότι άπαντες δουλεύουν πολύ σκληρά. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου έδειξε πως η ομαδικότητα και η σκληρή δουλειά μπορεί να ανεβάσουν την ομάδα ψηλά και να ανταγωνιστούν πιο δυνατές και πιο έμπειρες ομάδες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αρτεμίου, Λύρας Μ, Κόνικκος, Χρυσάνθου Τ, Μακρής Α, Δίπλαρος Χ, Σταυρινίδης Λ, Μακρής Κ, Γιασεμή Σ, Δημητρίου, Ιακώβου Κ, Ρούσος Π, Παττούρας Ν, Καρακώστα Σ, Παπατρύφωνος Χ, Χρυσάνθου Α.

UCY - TEAM HANDBALL

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αρκαδίου Κ, Κωνσταντίνου Μ, Ιωαννίδης Ι, Τριμιθιώτης Μ, Κεραμιδάς Κ, Μάρκου Α, Μαυρομιχάλης, Πολύδωρος Ε, Ιωάννου Γ, Αντρέου, Κώστα Ε, Αργυρού Χ, Βορκάς Κ, Μακρής, Κυπριανού Ξ, Ελευθερίου, Ανθόπουλος Χ, Ανδρέου Γ, Μίτας Κ, Νικηφόρου Δ.

EUC HANDBALL TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS UCY HANDBALL MEN 1

EUC VS UCY HANDBALL MEN 2

EUC VS UCY HANDBALL MEN 3

EUC VS UCY HANDBALL MEN 4

EUC VS UCY HANDBALL MEN 5

EUC VS UCY HANDBALL MEN 6

EUC VS UCY HANDBALL MEN 7

EUC VS UCY HANDBALL MEN 8

EUC VS UCY HANDBALL MEN 9

EUC VS UCY HANDBALL MEN 10

EUC VS UCY HANDBALL MEN 11

EUC VS UCY HANDBALL MEN 12

EUC VS UCY HANDBALL MEN 13

EUC VS UCY HANDBALL MEN 14

EUC VS UCY HANDBALL MEN 15

EUC VS UCY HANDBALL MEN 16

EUC VS UCY HANDBALL MEN 17

EUC VS UCY HANDBALL MEN 18

EUC VS UCY HANDBALL MEN 19

EUC VS UCY HANDBALL MEN 20

EUC VS UCY HANDBALL MEN 21

EUC VS UCY HANDBALL MEN 22

EUC VS UCY HANDBALL MEN 23

EUC VS UCY HANDBALL MEN 24

EUC VS UCY HANDBALL MEN 25

EUC VS UCY HANDBALL MEN 26

EUC VS UCY HANDBALL MEN 27

EUC VS UCY HANDBALL MEN 28

EUC VS UCY HANDBALL MEN 29

EUC VS UCY HANDBALL MEN 30

EUC VS UCY HANDBALL MEN 31

EUC VS UCY HANDBALL MEN 32

EUC VS UCY HANDBALL MEN 33

EUC VS UCY HANDBALL MEN 34

EUC VS UCY HANDBALL MEN 35

EUC VS UCY HANDBALL MEN 36

EUC VS UCY HANDBALL MEN 37

EUC VS UCY HANDBALL MEN 38

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending