fbpx

UNI SPORTS: Η ισοπαλία τους κράτησε πίσω από την κορυφή (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1 – 1 και δεν εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και έμειναν στην δεύτερη και τρίτη θέση, 2 βαθμούς από την κορυφή.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Φώτη Ξενοφώντος  στο 37’. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχασε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει την ψαλίδα του σκορ αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν ήταν αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και πίεσε ψηλά φτάνοντας στο γκολ της ισοφάρισης στο 59’ με σκόρερ τον Θεόδοτο Αργυρού. Καμιά από τις δύο ομάδες δεν ήθελε την ήττα και το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στην γραμμή του κέντρου. Ανά διαστήματα οι δύο ομάδες επιχειρούσαν σουτ αλλά οι δύο τερματοφύλακες ήταν αρκετά σταθεροί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι.

Στο 43’ του δευτέρου ημιχρόνου το Πανεπιστήμιο Κύπρου βγήκε σε αντεπίθεση και ενώ ο ποδοσφαιριστής του Πανεπιστημίου Κύπρου ξέφυγε από τον αντίπαλο του που τον τράβηξε από την φανέλα ο διαιτητής του αγώνα σταμάτησε τη φάση για να δώσει φάουλ ανακόπτοντας την επίθεση του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η κίνηση αυτή έφερε θύελλα αντιδράσεων και παραπόνων τα οποία υπήρχαν και πριν την φάση αυτή και από τους δύο πάγκους.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας:Χριστοφόρου Χ, Lordy D, Φραντζής Μ, Παπαγεωργίου Β, Ιωάννου Γ, Καλός Α, Καρκότης Γ, Κυριάκου Κ, Μακρής Χ, Ματθαίου Σ, Μικέλλης Π, Πιερή Ν, Πλοτάς Ν, Σεραφείμ Γ, Μιχαήλ Ν, Παντελή Ε, Θεοδώρου Δ, Βασιλείου Κ, Βασιλείου Π, Παπαγεωργίου Β, Αργυρού Θ, Κωνσταντίνου Κ, Ζεβλάρης Σ, Rotter L.

Πανεπιστήμιο Κύπρου:  Μιλής Π, Παυλίδης Κ, Χριστοφή Δ, Παλαικυθρίτης Σ, Παναγιώτου Χ, Παπαδοπούλου Γ, Χρυσάνθου Β, Ξενοφώντος Φ, Χριστοφή Α, Χατζηγεωργίου Α, Βαλιαντής Χ, Ανδρέας Χ, Χατζηγεωργίου Α, Χατζηβασιλείου Θ, Εγκωμίτης Θ, Νικολάου Μ, Ιωσήφ Α, Κωνσταντίνου Σ.

Φωτογραφικό Υλικό:

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 1

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 2

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 4

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 5

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 6

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 7

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 8

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 9

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 10

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 11

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 12

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 13

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending