fbpx

Το μεγαλύτερο στολίδι στην Κύπρο (PHOTOS)

Τρεις ώρες χρειάστηκαν για να στηθεί το μεγαλύτερο στολίδι στην Κύπρο από τους φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Περίπου 40 άτομα από τον φοιτητικό όμιλο πολιτικών μηχανικών εργάστηκαν για την κατασκευή του στολιδιού και μαζεύτηκαν γύρω στις 4,500 ευρώ για το σωματείο ευημερίας φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το «στολίδι» ήταν μια πρωτοβουλία των καθηγητών και των φοιτητών του τμήματος πολιτικών μηχανικών και μηχανικών γεωπληροφορικής που εύχονται να γίνει θεσμός για τα υπόλοιπα χρόνια.

Σίγουρα η κίνηση αυτή βοήθησε αρκετούς φοιτητές ενώ η κατασκευή τέτοιας μπάλας αποτελούσε  ταυτόχρονα και μια πρόκληση για τους μελλοντικούς πολιτικούς μηχανικούς του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου λόγω του μεγέθους και του τρόπου κατασκευής της μπάλας.

Οι εθελοντές θυσίασαν αρκετό χρόνο από τον ελεύθερο τους χρόνο αφού χρειάστηκαν αρκετές ώρες δουλειάς και προεργασίας.

Η κίνηση αυτή επέφερε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθώς ήταν μια αξιέπαινη προσπάθεια. Το στολίδι θα βρίσκεται στην κεντρική αυλή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου μέχρι και το τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που ετοίμασαν οι φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για την εκδήλωση αυτή: http://cigesoc-xmas-charity.weebly.com/

Φωτογραφικό Υλικό:

TEPAK 1

TEPAK 2

TEPAK 3

TEPAK 4

TEPAK 5

TEPAK 6

TEPAK 7

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending