fbpx

Τα πιο έξυπνα δώρα κάτω από €50!

Αυτός ο οδηγός δώρων διώχνει μακριά τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο των γιορτών και όχι τα ευρώ σου.

Ξρεις γιατί δυσκολεύεσαι κάθε χρόνο να βρεις τα κατάλληλα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Γιατί οι λίστες με δώρα που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στα περιοδικά και στα sites είναι εξ’ ορισμού λάθος. Τι πάει να πει “δώρα για τη σύντροφό σου” ή “δώρα για τη μαμά σου;” Ξέρουν εκείνοι τι αρέσει στο κορίτσι σου ή, ακόμα χειρότερα, τα γούστα της μαμάς σου; Επειδή ούτε και εμείς ξέρουμε, αποφασίσαμε πως ο πιο κάτω οδηγός δώρων θα είναι διαφορετικός.

Θα είναι φτιαγμένος με:

  • μεράκι,
  • δώρα που σέβονται το budget σου (ποτέ κανείς δεν ευχήθηκε “φέτος να τη βγάλω ακριβά”),σέβονται το χρόνο σου (όλα έρχονται στην πόρτα σου με μερικά κλικ) και, κυρίως, σέβονται τη νοημοσύνη σου.
  •  δώρα που πρώτα αρέσουν σε εμάς (βασικό), ελπίζουμε να αρέσουν σε σένα (βασικότερο) και σίγουρα θα αρέσουν στον παραλήπτη.

Αρκεί να αποφασίσεις εσύ σοφά σε ποιον θα τα δωρίσεις.

 

Για τις γυναίκες (που δεν θες να σε παρεξηγήσουν)

wardrobe1

Ετοιμάσου να ακούσεις το επιφώνημα θαυμασμού «ωωω», αμέσως μόλις σκίσει το περιτύλιγμα. Τόσο όμορφο είναι το packaging αυτής της σειράς με προϊόντα περιποίησης για τη γκαρνταρόμπα (δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις λεπτομερώς τι περιέχει το κουτί), που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν ανακαλύψει τις χαρές της νοικοκυροσύνης.

stella+mccartney

Όλο και κάποια γυναίκα έχεις στη ζωή σου που ιδρώνει να διατηρήσει τη γραμμή της μέσα σε τάξεις yoga ή pilates, και θα χαρεί πολύ να αναβαθμιστεί η καθημερινότητά της με αυτό το κομψό στρώμα της Adidas σχεδιασμένο από τη Stella McCartney. Φυσικά δεν θα κάνεις τόσο ξενέρωτο δώρο στο κορίτσι σου – προορίζεται για την αδερφή σου, την κολλητή σου και όποιο άλλο fitness girl έχεις στον περίγυρό σου.

kanata

Αυτό το chic γυάλινο δοχείο που βλέπεις δεν είναι μια συνηθισμένη κανάτα: είναι ένα πρακτικό design item το οποίο η φίλη ή η συνάδελφος στην οποία θα το χαρίσεις θα το γεμίζει μέχρι ενός σημείου με νερό, θα το βάζει στην κατάψυξη και έπειτα θα απολαμβάνει τον αγαπημένο της χυμό παγωμένο για πολύ περισσότερη ώρα.

 

1
Για τις γυναίκες (που θες να σε παρεξηγήσουν)

Οτιδήποτε φέρει την υπογραφή της Agent Provocateur είναι sexy, αυτή η adult εκδοχή της παντομίμας, όμως, είναι ουσιαστικά ο ύπουλος τρόπος σου για να την προσκαλέσεις σε μια πονηρή παρτίδα αποκλειστικά για δύο.

esorouxo

«Έμαθα πως είναι τα πιο βολικά» θα της πεις – και δεν θα λες ψέματα. Τα εσώρουχα Hanky Panky έχουν κατορθώσει το ακατόρθωτο: να είναι άνετα και με τέλεια εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να πρωταγωνιστούν στις αντρικές φαντασιώσεις. Το υπονοούμενο είναι ξεκάθαρο. Θες να τη δεις να το φοράει.

chanel+lipstick

Δεν έχει σημασία αν δεν την έχεις δει ποτέ να φοράει φλογερό, κατακόκκινο κραγιόν. Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα τέτοιο προϊόν – κόσμημα στο νεσεσέρ της, ακόμη κι αν το φορέσει μια και μοναδική φορά. Τη φορά που εσύ θα της το βγάλεις.

 

2
Για τους άντρες (που παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά)

Πιθανόν να το έχεις ήδη δει σε κάποιο περιοδικό ή σε κάποιο coffee table book με αντικείμενα design. Αυτό το ποτήρι της εταιρίας Normann Copenhagen έχει άψογο σχεδιασμό, ώστε να διαχέεται σωστά το άρωμα του ποτού ενώ το χέρι αγκαλιάζει τις καμπύλες του φέρνοντας το κονιάκ σε ιδανική θερμοκρασία. Ιδανικό για τον πατέρα σου, το αφεντικό σου και άλλους άντρες που, όπως και το ποτό τους, με τα χρόνια δεν μεγαλώνουν – ωριμάζουν.

ipad+pillow

Σου έχουμε ξαναμιλήσει για την COTE et CIEL, την εταιρία που δημιουργεί κομψές τσάντες μεταφοράς για το laptop σου. Ειδικά όμως για εκείνον που δεν αποχωρίζεται το iPad του, δημιούργησε αυτή την πρακτική θήκη που γίνεται μαξιλάρι, ώστε να στηρίζει το θαύμα της Apple, κάθετα ή οριζόντια, και ο φίλος σου να σερφάρει στα μαλακά.

picknic

Σίγουρα ξέρεις και εσύ κάποιον που προτιμά να πεθάνει παρά να εμφανίσει στο γραφείο του το ταπεράκι της μαμάς του. Λύσε το πρόβλημά του με αυτό το uber-cool και eco-friendly καλαθάκι κολατσιού σε σχήμα χαρτοφύλακα, που περιλαμβάνει ποτηράκια, πιατάκια, χαρτοπετσέτες και μαχαιροπίρουνα και χωράει ακόμη και ένα μπουκάλι κρασί σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του αποφασίσει ξαφνικά να το σκάσει από τη δουλειά και να πάει για πικ-νικ στον Εθνικό Κήπο (λέμε τώρα).

 

Δες: 10 πράγματα που έχεις κάνει ήδη αν είσαι fan των Χριστουγέννων!

 

3
Για τους άντρες (που δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά)

Δεν είναι φωτιστικό, δεν είναι βάζο, δεν είναι κουμπαράς. Για την ακρίβεια, δεν έχει απολύτως καμία χρησιμότητα. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις: Ένας νάνος που κάνει μια άσεμνη χειρονομία. Αλλά για κάποιο παράξενο λόγο, όλοι μπορούμε να σκεφτούμε το κατάλληλο πρόσωπο που θα τον ερωτευτεί με την πρώτη ματιά.

big+book+breasts

Το Big Book Of Breasts έχει το όνομα, τη χάρη και το περιεχόμενο για να γίνει το best seller βιβλίο της Taschen και να χαρίσει απλόχερα στιγμές οπτικής απόλαυσης σε γενιές και γενιές αντρών. Ποια ιδιοφυΐα στο τμήμα marketing της εταιρίας σκέφτηκε να κυκλοφορήσει μια έκδοση σε 3D; Δεν γνωρίζουμε. Όποιος κι αν είναι μας έβαλε τα γυαλιά. (συμπεριλαμβάνονται 3D γυαλιά)

topshop+t-shirt

Μπλουζάκια με εξυπνακίστικες στάμπες υπάρχουν πολλά. Για να μη χαραμίζεις το χρόνο σου όμως να βρεις το πιο smartass απ’ όλα, το κάναμε εμείς για σένα. Αυτό το t-shirt από το Topman περιγράφει τη θλιβερή ιστορία ενός τύπου που έχει χάσει το friendly pussy του και ψάχνει να το βρει. Το ποιος ακριβώς είναι αυτός ο τύπος, που έχει το απαραίτητο χιούμορ ώστε να το εκτιμήσει, το ξέρεις μόνο εσύ.

 

4
Για όλους (όσους έχεις υποχρέωση)

Athens Sucks. Ειδικά αυτή την περίοδο, γνωρίζεις κανέναν που να διαφωνεί;

cloud+keys

Αυτό το μαγνητικό σύννεφο φροντίζει ώστε ο ιδιοκτήτης του να μην ξαναχάσει ποτέ τα κλειδιά του. Ό,τι πρέπει για τις μυστικές ανταλλαγές δώρων του γραφείου.

clock

Αν δεν βλέπεις την ώρα να ξεμπερδεύεις με τα χριστουγεννιάτικα δώρα, πάρε αυτό το hip ρολόι τοίχου και τελείωνε.

rubiks+speaker

Εντυπωσίασε τους hipster φίλους σου με αυτό τον κύβο του Rubik, ώστε να ακούνε τις άγνωστες indie μπάντες τους με ρετρό στιλ.

sky+umbrella

Φώτισε τη rainy day οποιουδήποτε με αυτή την funky ομπρέλα από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Πηγή: oneman.gr

 Δες επίσης: Xριστούγεννα κάθε μέρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending