fbpx

Ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου αποκλειστικά στο StudentLife!

Ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου μιλά αποκλειστικά στο StudentLife για την εμπειρία του ως φοιτητής και ως ποδοσφαιριστής.

Χρυσοβαλάντη, με τι ασχολείσαι;

Καταρχάς περιμένω να τελειώσω τις σπουδές μου το Μάιο στον κλάδο των Οικονομικών. Τα πράγματα στην Κύπρο σε θέμα δουλειάς είναι δύσκολα. Τη δεδομένη χρονική περίοδο ασχολούμαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αφού αγωνίζομαι στον Εθνικό Άσσιας.

Είναι εύκολο να συνδυάζεις ποδόσφαιρο και σπουδές;

Δεν θα έλεγα πως είναι εύκολο να συνδυάζονται αυτά τα δύο, αλλά με λίγη θέληση και πάρα πολλή προσπάθεια, μπορεί κάποιος να τα μοιράσει. Ο λόγος που θεωρώ δύσκολο το συνδυασμό αυτών των δύο, είναι επειδή ο αθλητισμός θέλει αρκετές θυσίες και είναι πολύ απαιτητικός, όπως επίσης και το Πανεπιστήμιο.

Ποιο είναι, κατά τη γνώμη σου, το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού όσο αφορά το ποδόσφαιρο;

Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό θεωρώ ότι είναι αρκετά έως πολύ καλό, λόγω των καλών ποδοσφαιριστών που αφιερώνουν χρόνο σε αυτόν. Αυτό είναι προς τιμήν τους, αφού έχουν ήδη δύσκολο πρόγραμμα με τις προπονήσεις τους και τις ομάδες τους.

UCY VS UNIC FOOTBALL MEN 13

Υπάρχει η κατάλληλη κάλυψη και προβολή από τα μέσα ενημέρωσης;

Αγωνίζομαι στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου εδώ και 4 χρόνια και θεωρώ ότι η μόνη χρονιά που ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός έχει την κάλυψη και την προβολή που του αξίζει, είναι η φετινή, λόγω του StudentLife. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του StudentLife για αυτή της την προσπάθεια, γιατί είναι πραγματικά σημαντικό να βοηθηθούν και να προβληθούν οι φοιτητές – αθλητές.

Μια συμβουλή για τους φοιτητές – αθλητές;

Η συμβουλή μου για τους φοιτητές – αθλητές είναι να συνεχίσουν να αφιερώνουν χρόνο στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό έστω και αν το πρόγραμμα τους μπορεί να είναι βαρυφορτωμένο.

Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός και ο Αθλητισμός γενικότερα είναι πολύ σημαντικά στην ζωή ενός φοιτητή και ενός αθλητή και να θυμούνται να αγωνίζονται πάντα στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι” και να δίνουν τον καλύτερο τους – επαγγελματικό – εαυτό. 

UCY VS UCLAN 40 FOOTBALL MEN

10877448_913741241982871_520386541_n

10850906_913740321982963_899173271_n

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ!!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending